*Hur skulle du gjort?

2009-10-22 @ 23:18:51

En ensamstående pappa med två små barn, en son och en dotter. Alla tre med en hemsk sjukdom som gör att de är väldigt känsliga mot infektioner. Den lilla flickan åker på nåt virus och kämpar mot döden. Hon hålls isolerad från familjen för att de inte ska smittas. Sjukhuspersonalen får ta hand om henne när hon gråter och vill till sin pappa. Han står utanför glasdörren, gråtandes med sin son i famnen. Tillsammans ser dom på när dottern/systern kämpar för sitt liv. Dom vet att det inte finns något att göra.

Pappan har två alternativ:

Hålla om sin rädda och dödssjuka dotter när hon tar sina sista andetag, smittas, dö och lämna sonen föräldralös...

eller

Hålla om sin rädda son som kommer att tappa sin syster, medans dom ser henne dö, rädd och ensam...


Pappan står med sonen och slits mellan sina barn. Slutligen lämnar han sonen till personalen och går in till sin dotter. Hon blir glad och slänger sig i pappans famn. Sonen skriker i vild förtvivlan över att ha blivit övergiven och lämnad ensam...




Detta var dagens avsnitt av Private practice. Vääldigt intensivt! Var tungen att röka 2 cigg innan mina nerver sluta försöka slita sig ur kroppen. Tänk att behöva ta det beslutet..
Jag har sldrig varit mer glad av vi bestämt att vi inte ska ha mer barn...


Hur skulle du ha gjort?

Kommentarer

Postat av: Malla

Å jösses vilket dilemma...jag kan verkligen inte säga hur jag skulle göra...och vill inte EVER hamna i en sån situation!

Postat av: Malla

hej, visst, länka hur mkt du vill :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback