*Dags för män att få veta hur det känna att föda barn...

2009-10-29 @ 23:43:59

Den ger inte hela sanningen..
Den ger inte smärtan rättvisa...
Men den här filmen, den här mannen är ett steg i rätt riktning. Synd bara att det inte går att fejka förnedringen med att tappa kontrollen på tarm och blås funktioner under en förlossning. Då skulle verkligen ALLA män få prova på det här.

But still, en eloge till mannen som lyckades ta sig igenom 2½ timmars "värkarbete"...







*Debatt: Ta en sömntablett så blir allt bra..

2009-10-29 @ 23:14:58

Har just sett debatt på kanal 1. Idag handlade det om brottsstraff och skönhetsoperationer. Det som var intressant var att höra om straffen och hur de anhöriga blir behandlade.  En man berättade om när familjen förlorade hans systerdotter. Den åtalade för mordet fick omedelbums hjälp av psykologer och åklagare, medans brottsoffer familjen fick tre sömntabletter för att kunna sova på natten. Efter det har dom inte hört mer, den åtalade för brotten har haft hjälp dygnet runt fram till rättegång.

VAFAN!!!

Usch, jag blir så irriterad. Vem bestämmer sånt egentligen? En (vad jag förstod) fd. åklagare erkände att Sverige alltid har varit dåliga på att ta hand om brottsoffer. Att "vi" inte vet hur "vi" ska hantera situationen.  Är det verkligen så? Utbilda lite folk inför krissituationer och erbjud lite stöd och hjälp för 17!

Jag lovar, jag skulle ta det jobbet med en gång!

*Jag lever i synd...

2009-10-29 @ 21:10:58

Japp, ikväll syndar jag. Jag drack mjölk till lunchen idag, och nu har jag druckit nästan en liter ikväll. Hugga! Känner redan magen svälla upp. Jag lär nog fisa ut L ur sovrummet inatt.. Så går det!

*Gissa vad..?!

2009-10-29 @ 18:50:02

Sitter i lugnan ro och väntar på att lillan ska bli trött och gå lägga sig. Plötsligt blir det becksvart, allt borta. Sen kommer det tillbaka, jag kan se. Svart, och sen ljust igen...
Undrans vad som sker här hemma.
Vad gissar du på?

*I´m dead ass tired!

2009-10-29 @ 00:24:19

OK, jag ger mig. Jag ger upp! Orkar inte sitta vaken mer. Har suttit och grunnat på vad jag ska skriva om i det utlovade inlägget. Men jag har verkligen inget viktigt att ta upp med er.
B har inte busat ikväll, inte mycket iallafall. Så på den fronten är det lugnt. Jag har druckit te och sett på älskade Aschberg. Nu ska jag faktist gå ut och nattaröka sen blire krypa ner i sängen med en film och hoppas på att sambon behagar komma hem någon gång..

Jo, jag funderar på att göra om färgerna igen. Ja, på bloggen alltså. Kanske gör om hela designen. Massa rosa och glitter.. Jaa, varför inte?





 Men varför?

*Why oh why?

2009-10-28 @ 21:05:06

Min besöksräknare är knäpp igen ser jag. Har det att göra med alla unika besökare idag? Jag som inte ens skrivit nåt, har fler läsare än vanligtvis. Varför? Är det så att ni hellre läser om B? Är ni nyfiken på Busen kanske? Men innebär det då att noi verkligen inte vill läsa om mig och mitt vardagliga liv? Jag förstår inte varför.. Det som är så fullt av liv, rörelse, mode, färg och sprakande lustar... eller?

Nää, nu började Grey´s. Återkommer senare!

*Jag kallar den för Busen...

2009-10-27 @ 09:58:39

Jag väljer att kalla den för Busen, eller rätt o slätt B. Den smyger omkring här ibland. Vill inte visa sig eller göra nåt väsen av sig alls, men här är den någon gång då o då. Jag gissar att det vi gör är någon typ av tittut-lek. Jag vet ju att B står där bakom väggen, men gömmer sig när jag tittar dit. B ser på mig, men jag får inte se tillbaka. Antingen är Busen blyg eller bara busig. Det har jag inte listat ut än. Men jag ser fram emot att ta reda på det.
Jag tror däremot att B är av det kvinnliga könet. Varför vet jag inte, bara en sån sak som "känns". Antingen är B inte lång, eller så hör det till leken att kura ihop sig. Kanske..

Här hemma händer konstiga saker. Jag skyller på B, Larne vill inte alls tro det. Men jag är kanske mest rädd att tro att någon av oss har SÅ dåligt minne att vi inte kommer ihåg att tex. jag flyttade den saken dit, till ett annat rum, som jag inte ens varit i. Men, men. Det kanske är en blandning. Jag o Larne som är virriga OCH B som är i farten.

Vi får se. Tiden får utvisa om jag får träffa Busen någon gång. Jag har inte bråttom. 

*Katrin vs. Eva..

2009-10-25 @ 16:41:45

Det är säkert fler än mig där ute som såg idols eftersnack när Katrin Zytomierska uttaldade sig om sin graviditet och tankar kring den. Jag läser dagligen hennes blogg och följer därför mycket skvaller runt henne. I bloggen och på eftersnacket berättar hon att hon inte alls tycker om att vara gravid, att hon känner sig tjock, ful och deprimerad. Hon tycker inte om barn och hoppas att hon kommer tycka om sitt eget. Det tror hon. Slutligen berättar hon att hon tror hon kommer vara lite hård som mamma, medans Bingo kommer vara den kärleksfulla.
-Jag kommer vara den som slår barnet, säger hon.

Detta har nu skapat en enorm smutskastning från alla håll och kanter. Alla verkar tolka uttalandet på olika sätt Många är frustrerade över att Katrin inte förklarat sig på något sätt, att hon inte skrattat och talat om att allt va ett dåligt skämt.

Relationsexperten på aftonbladet har publicerat sina tankar här. Hon är ganska hård och tycker och tänker en hel del.
– Det som gör mig så upprörd är att Katrin Zytomierska är en offentlig person, som genom sina uttalanden kan få andra blivande mammor att tänka så här. Hon borde inse att hon har ett ansvar! säger Eva Rusz.

Självklart har hon ett ansvar. Självklart var det dumt att säga så.
Men visst är det väl självklart att många blivande mammor känner precis likadant. När jag blev gravid så var jag förvånad över att må så jävla dåligt. Att vissa dagar önska bort det lilla livet i magen. Ingen hade berättat att man kunde må så. Överallt hör man att det är "den bästa tiden i livet" att få vara gravid. Att man känner sig vacker och som gravid så flyter livet fram på små fluffiga moln. Men ingen berättar hela sanningen. atrin gör det och nu får hon massa skit för det. Eva Rusz tycker att socialen ska bli inkopplad med en gång. Undrar vad hon hade sagt om mig under de 9 månaderna. Hon hade säkert spärrat in mig i en madrasserad cell.

Personligen tror jag inte att Katrin menade vad hon sa om att slå sitt barn. Jag tror att det var en onödigt överdriven kommentar om hennes och Bingos olika roller som föräldrar.
Men det är ju vad jag tror..


Katrin har gett svar på sin blogg.

* En liten snabb en..

2009-10-25 @ 15:38:52

Party igår. Vi satt här och tjooade lite innan vi åkte in till stan. Jag hade mycket trevligt. Hade besök av en kompis som jag inte träffat på 3-4 år. Alltid lika roligt att svammla med henne!
Utgång på kalles och en väldigt snabbis på valdino. Tur att man har bra sällskap när utbudet av hålligång är kasst..

Nu är jag nerbäddad i soffan orkar egentligen inte skriva. Tänkte mest bara tala om att jag lever och är inte det minsta bakis. Galet, jag blir inte bakis längre. Annat är det med mannen som ligger i sovrummet =)

Återkommer ikväll!


*Pajjad näsa...

2009-10-23 @ 15:56:41

Vad är det för fel på blogg.se idag!!!!!! Nu försvann ett till inlägg! Grrrrr

Jajja, skulle bara säga att Lilja mest troligt kommer att se ut som en clown imorgon. Hon har slagit sig ordentligt så näsan är stor som en ballong och blåröd redan nu. Vi var lite rädd att hon brutit den eller fått en spricka, men eftersom gråten gick att lura bort så gissar jag att det inte gjorde såå ont. Så, då är det bara vänta och se hur snygg hin kommer att vara framöver..

*Dags för fredagsmyyyyys...

2009-10-23 @ 15:45:46

Jahapp, nnu skrev jag ett långt inlägg om hur less jag är på att alla ska "fredagsmysa" eller"myysa". Logga in på facebook och en stor del av alla kommentarer och statusar innehåler just mys. Speciellt på fredagar. Jag bannar den som kom på texten till chipsreklamen..
Varje gång jag läser den här bloggen får man skratta, vilket jag tänkte göra idag också. Öppnar sidan, och vad hittar jag? Jo, ett inlägg om hur allergisk hon är mot fredagsmys!
Så för att jag ska slippa skriva om allt igen så kan ni läsa hennes blogg och få er ett gott skratt!

*Hur skulle du gjort?

2009-10-22 @ 23:18:51

En ensamstående pappa med två små barn, en son och en dotter. Alla tre med en hemsk sjukdom som gör att de är väldigt känsliga mot infektioner. Den lilla flickan åker på nåt virus och kämpar mot döden. Hon hålls isolerad från familjen för att de inte ska smittas. Sjukhuspersonalen får ta hand om henne när hon gråter och vill till sin pappa. Han står utanför glasdörren, gråtandes med sin son i famnen. Tillsammans ser dom på när dottern/systern kämpar för sitt liv. Dom vet att det inte finns något att göra.

Pappan har två alternativ:

Hålla om sin rädda och dödssjuka dotter när hon tar sina sista andetag, smittas, dö och lämna sonen föräldralös...

eller

Hålla om sin rädda son som kommer att tappa sin syster, medans dom ser henne dö, rädd och ensam...


Pappan står med sonen och slits mellan sina barn. Slutligen lämnar han sonen till personalen och går in till sin dotter. Hon blir glad och slänger sig i pappans famn. Sonen skriker i vild förtvivlan över att ha blivit övergiven och lämnad ensam...




Detta var dagens avsnitt av Private practice. Vääldigt intensivt! Var tungen att röka 2 cigg innan mina nerver sluta försöka slita sig ur kroppen. Tänk att behöva ta det beslutet..
Jag har sldrig varit mer glad av vi bestämt att vi inte ska ha mer barn...


Hur skulle du ha gjort?

*Bekämpa myror i brallan...

2009-10-21 @ 10:18:30

Nu har jag varit dålig på att underhålla bloggen igen. Har liksom inget att skriva. Dagarna numera verkar flyta förbi utan att absolut inget händer.
Det enda som upptar tiden är Lilja, hon tar mycket tid nuförtiden. Magen tjorvar ordentligt. Medicin intas. Hon har 4 kindtänder på väg upp och allt gör att hon är extra grinig. Det börjar ljusna nu faktist. Men vi busar, skrattar och gråter. Dagarna försvinner på något sätt.. När Lilja lagt sig för natten är jag oftast tröttare än ttröttast och halvdör i soffan. Tyvärr är jag nu inne i min regelbundna kan-inte-sova-period. Spelar ingen roll hur trött jag är, jag somnar sällan före två ändå.

Idag är det lunch med damerna. Jag är inte riktigt upplagd, men känner at jag verkligen behöver komma bort en stund. Kan nog bli skönt. Bara jag drar mig mot duschen snart så..

På lördag är vi barnledig, igen. Vi blev bjuden på partaj och Larne är faktsit ledig. Så man får väl passa på. Bra med lite par-tid. Det behöver vi verkligen. Så tusen tack moster och "morbror" Nisse.

Nämen, titta! Nu har jag lyckats svammla fram ett inlägg. Så bloggen kanske inte dumpar mig riktigt än.



Åhh! Dessa jävla myrkryp!!! Det kryper och krälar både i ben och armar. Har ni några bra husmorstips mor "chillsen" ?

*Svar på vällingen...

2009-10-17 @ 11:55:57

Okej, vad roligt att jag faktist fick svar på min fråga.
Först vill jag bara säga ätt jag inte frågade för jag var orolig eller så. Jag är helt trygg i liljas rutiner. Det är inte för trygghet eller för att hon inte kan sova utan flarran, det har helt enkelt bara blivit så.
 Jag frågade i av ren nyfikenhet. Jag fick en liten wake-up igår. Något som jag aldrig tänkt på.
Det som väckte nyfikenheten var att jag fick frågan : Men tänderna då?

Jag har absolut inte ens tänkt tanken. Det är hur mycket sockersom helst i välling.. Klart det är viktigt att borsta.

Numera ska rutinerna ändras. På kvällen blir det jamas 19:30, välling och mys i soffan eller i saccon, TÄNDERNA och sen nanna..
Japp! Lilja ska inte vara en i mängden av barn som måste laga hål innan dom fyllt tre år!

Vad säger ni?

*Snabb fråga till er med småttingar..

2009-10-16 @ 21:05:13


När Lilja ska lägga sig för natten så blir det jamasen vid 19:30. Sen lite mys i soffan, snutte, tuttar och lelle (välling) i sängen. Mest som oftast går det helt smärtfritt. Inget grin, inget gorm.

Min fråga nu är då hur många mer som gör så, alltså låter barnet lägg sig med flaskan och somna?


Nyfiken och tacksam för svar!

*En snabbis..

2009-10-16 @ 09:26:29

Den lilla har lagt sig i sängen, beväpnad med 3 tuttar (nappar), en st snuttefilt, en prins, en prinsessa och en drake.. Behöver man verkligen så mycket för att sova? Tydligen, för hon slocknade sekunder efter jag lagt henne.

Nu är klockan 20 över 9.  Fröken Li med dotter kommer vid 10 för en stärkande kopp kaffe innan vi drar och leker bort lite kalorier på Nimbys värld.

Dags för mig att gå ut och ta en blås, men sen måste jag börja göra mig klar. Kamma burret och kanske lyxa till det med en mascara. Det är ju trots allt fredag!



Bara för att det är fredag bjuder vi lite på oss själva.
Morgonbus framför kameran!

*En sak till...

2009-10-15 @ 00:16:22

Jag glömde juh.. Jag vill även göra ett lyft/fettsuga hakan. Jag har en liten , men ack så irriterande dubbelhaka som gör att jag i profil ser mer ut som en kalkon.. taskigt tycker jag!

*Akut makeover sökes till möglig potatis...

2009-10-14 @ 22:44:41

Åh, jag har en sån där ångest dag idag. Vill göra om det mesta med mig själv.Jag känner mig, grå och trist. Som en möglig potatis ungefär. Tycker att alla runtomkring mig alltid ser så fräscha och snygga ut. Om jag skulle råka försöka göra mig till, piffa och styla, så ser jag ändå grå och dassig ut. Vill så gärna att någon kommer in genom dörren och ger mig den make over jag så väl behöver. Både för min skull och för min sambos skull. Jag vill vara fin för båda!

Saker jag vill just nu:

  • Vara lite brunbränd.
  • Ha mitt lockiga hår, dock måste det ju växa..
  • Så jag vill ha längre hår också.
  • Kräver inte mycket, men lite nya kläder skulle inte vara helt fel.
  • Ett snabbt lyft för boobsen.
  • Suga fett från magen och fylla tex. vaderna.
  • Fixa naglarna. Mina långa ändå fina naglar skulle må gott av att få lite TLC.
  • Nya glasögon, eller linser.
  • Skala näsan lite granna.
  • En ny laddning smink, anpassat efter mig.
  • En hårfärgning.
  • Ögonfransförlängning/permanent

Jag skulle verkligen behöva gå en ta-hand-om-ditt-utseende-kurs. Jag är värdelös på både hår och smink. Jag har inte ork eller tid att träna. Så jag fuskar hellre och ser sund ut med lite färg. Vem ska då hjälpa mig med det här?

Någon som känner för att kidnappa mig, fylla mig med goda rosa eller gröna drinkar och göra mig till en het morsa?

*Se upp Mr Ramsay...

2009-10-13 @ 23:38:06

Så sant som det var sagt. Jag är en gourmet kock ändå. Det bidde kyckllinggryta till middag. Lilja åt två portioner. Hon fullkomligt slängde i sig maten. Sen, och nu kommer det bästa.. sen slickade hon tallriken!  Haha, hon var så söt så jag kunde inte säga till henne att det är fel att göra så. Istället vände jag mig om, låtsades som att jag inte såg men tjuvkikade i spegelbilden på fönstret.
Hon är bra söt det där lilla sockret!

Har suttit och "surf-shoppat". Hittar massor med grejjer och prylar som vi bara måste ha.
Lilja vill absolut ha en sån här:

*Vad blire för mat..?

2009-10-13 @ 16:46:54

Om man inte har något speciellt roligt varken i kyl eller frys. Ingen fantasi och en hungrig grinig ettåring.. Vad gör man då för nåt spännande till middag?

Bullens åt vi igår så det känns inte aktuellt. Att vara lat och göra gröt är inte på tapeten då liten har grötstopp pga. magen.
Jag får nog ta fram mina gourmet kunskaper och förflytta mig till köket..

*Klagan...

2009-10-13 @ 11:41:14

Jag vill egentligen inte säga det högt eller skriva i bloggen. För alla vet ju vad som händer om man säger sånt högt. Jo, då ändras rutinerna snabbt. Men jag kan säga som så. De senaste två nätterna har Lilja INTE vaknat under natten och hon har INTE vaknat tidigt.. Mer än så törs jag inte säga.

Lilja ligger i saccon och ser på Tubbies. Dockan ligger i den nymålade vaggan och sover och Larne stökar i köket. Jag gör mitt allra bästa med  att försöka skriva nåt här. Händerna skakar som besatta. Nu syns det verkligen att jag är släkt med pappa och syrran. Men jag skakar inte av samma anledning. Jag skakar av den förbenade bricanylen och den där andra medicinen. Förkylningen har satt sig på andningsorganen, som vanligt. Det kliar i lungorna och jag bli andfådd av att ställa mig upp. I övrigt känner jag mig rätt okej. Men jag kan ju ändå inte göra nåt.
Kanske ska på dansshow med Lilja och Novis imorgon, men jag vet inte riktigt om jag fixar det. Ska ringa och kolla läget med Li.

Här sitter jag nyduschad och relativt fräsch, rastlös och hungrig. Men jag orkar verkligen inte kliva upp och röra mig..

Nu skulle en chokladmuffin sitta fint !

*1 å 2 å 3 å 4 å 5 å 6 ..

2009-10-12 @ 11:00:01

Igår:

  1. rensade gästrummet på alla prylar
  2. flyttade datorn till sovrummet
  3. dammtorkade
  4. städade köket
  5. tvättade 3 maskiner kläder
  6. började måla om dockvaggan

1.Eftersom vi ska slita ut golvet så töms hela rummet. Äntligen händer det något!

2.Datorn är nu förpassad till sovrumemt. Väldigt trångt, men det är ju bara tillfälligt. Frågan är bara hur lång tid "tillfälligt" är?!

3.Jag säger som så, det behövdes.

4. Nu kan man faktist ana att där finns en diskbänk, köksbord osv. Mycket trevligt. Däremot så står L i skrivande stund och gör lunch, så en ny städning lär behövas ikväll.

5. Efter att ha gått en runda med tvättkorgen runt huset så är tvättstugan full!

6. När jag gick mellan/hög-stadiet så gjorde jag en dockvagga på slöjden. Syrrans pojkar har haft den, Anton iaf. och nu så ska Lilja få den. Jättefin faktist. Men den är lite ritad på och lite smutsig. Så nu målas den om. Färgen heter Ljung och är densamma som väggarna i sockrets rum.



*The party...

2009-10-12 @ 10:48:31



Laddade i två veckor för fest. Alla hade skaffat barnvakt och vi kunde umgås som vanliga människor, inte bara föräldrar. En planerad fest med middag, fotbollstittande och sing-star, massa vänner och allmänt kul. Natten till den otroliga dagen kände jag hur förkylningen smög sig på. Host och asnor hela natten. Mådde som en överkörd kyckling på morgon. Inte nog med det, så hnner jag knappt kliva upp ur sängen innan jag upptäcker att jag fått mens också. Måånga ramsor hördes utanför toadörren kan jag lova. Dom som känner mig vet att jag knappt kan röra mig första dagarna. Jag blir totalt tömd på hela förrådet av blod och blir jättetrött. Men,laddad som jag var så skulle inget stoppa mig.
Vi hade jättetrevligt! Vi sjöng och golade. Ingen skönsång precis, den ena värre förkyld än den andra. Så med torra halsar, hostattacker och asgarv så skulle vi nog inte platsa i IDOL. Men som sagt, kul hade vi. Jag o Larne drack otroliga mängder alkohol, mer än vad jag brukar klara av, speciellt den tiden i månaden. Men nope, nada, inget. Vi hade roligt, men inte ens lite berusad. Ingen skön kittling i kinderna ens en gång. Så vi var inte helelr det minsta bakis dagen efter. Det är ju iofs väldigt skönt.

Men resultatet är att jag fortfarande är partysugen...

*Jag vill & önskar..

2009-10-08 @ 17:41:36



Idag är jag lat. Fruktansvärt lat.
Vill gärna att ikväll ska vara en sån där kväll när jag slänger mig i soffan, pustar ut och är stolt över mig själv som städat och gnott i flera timmar. Jag vill att det ska lukta gott, rengöringsmedel. Jag vill att dammelefanterna ska vara borta och jag vill att middagen ska stå klar på bordet.

Istället sitter jag här, ugglar framför datorn medans liten sover. Jag ska väcka henne på en liten stund. Egentligen borde vi kanske ha disco ikväll. Våra discon, ja, alltså mitt o Liljas. Brukar oftast resultera i ett någotsånär städat hem. Det är liksom roligare att städa när man poppar hög musik, dansar och sjunger tillsammans med världens underbaraste socker.

Jag ska minsann sätta mig på bron, röka och fundera hur kvällens sista timmar ska förbrukas.
Jobb imorgon, skulle vara kanoners att komma hem till ett städat hus.



*Två gånger ett år....

2009-10-08 @ 09:34:23



Sitter hos syster med två ettåringar. Är barnvakt nu på morgon/fm då hon är ute på andra uppdrag. Man kan ju tycka att det ska vara lite livat med de två små. Att dom ska leka, bråka, skratta, gråta, peta ögon och dra hår på varandra. Men icket...
Rasmus ligger i sängen i vardagsrumet och ser musses klubbhus. Lilja sitter vid köksbordet och ser Teletubbies på datorn. Väldigt jobbiga ungar måste jag ju säga!

Då kan man ju ställa sig frågan hur bra/smart det är med att låta barnen se på tv?! Jag vet att många har enorma inlägg mot det medans många tycker det är rätt skönt.

Jag tycker att det är helt ok. Lilja brukar ligga i sin sacco och se tv en stund när hon vaknat på morgon, sen ligger hon en stund på kvällen och ser. Under dagen kan hon gkutta lite, men det är mest om det är musik. Så nej, jag tror inte hon tar skada. Barnen lär sig mycket, både språk och sång. Våra kära vänner Tubbies har hjälpt Lilja att börja säga "hejdå"För när dom sjunger "hello", tycker liten att dom säger hejdå. Så hon vinkar glatt och säger adjö flera gånger om.

Det kan diskuteras fram och tillbaka huruvida tv-tittande är skadligt. Man har alltid hört att barnens ögon far illa. Att ögonen inte är utveckade för det. Det senaste jag hörde var att allt det är bullshit. Jag vet inte. Playhouse kanalen ska dock vara anpassad för mindre barn. Mindre snabba rörelser och mindre "plottrigt". Lillan gillar det iaf. Och jag gillar att se henne bädda ner sig i saccon för att mysa framför musses klubbhus, lazytown eller nalle puh..

*L ö k a r...

2009-10-04 @ 20:23:17




*Hur kommer det sig att på restauranger ingår inte rödlök i lök-kategorin?! Något jag kan bli gaalen på. Jag beställer gång på gång mat UTAN lök, likförbannat kan dom inte låta bli att "dekorera" sönder maten med en halv hackad rödlök.. Skärpning!

*Har nu kommit hem efter en helg borta. Fredagnatten spenderade jag o liten hos syrran, lördagnatt fick I&F ta över ansvaret för oss. Det gick så bra så. Men nu är vi hemma. Huset var isandes kallt när vi steg in genom dörren. Efter att ha tänt halva förrådet på värmeljus så börjar tempen närma sig 20 grader iaf.

*Lilja har hoppat isäng nu. Såklart. Hoon lägger sig alltid klockan 20:00. Inga protester, inga problem. Skönt! Idag har hon varit extra kramig och lite extra trött. Tempen låg närmare 39 grader innan hon la sig. Så hon fick en liten hutt med alvedon. Det blir nog bra.

*Imorgon har vi tänkt starta "operation-rosa-rummet". Dags att riva ut den där äckliga äckliga mattan som luktar ve och fasa. Dåliga dagar så luktar hela lilla huset. Så nu har vi bestämt att försöka. Med att försöka menar jag att slänga ut mattan är lätt, men arbetet under.. Det ska slipas och dras en driljon spikar så vi får fram det fiina trägolvet. Men vi får se. Tanken är där iaf. Om ord kommer till handling, det återstår ju att se.
Så den som känner för att hjälpa till är mer än välkommen i morgon, jag kokar lite kaffe!

*Ikväll blir det frieri. Ja, på film alltså. Ska ta på mig mjukisarna och krypa ner i soffan brevé min oförskämt varma karl.





*Jo, jag glömde! Vadfan tänkte juryn i IDOL när Camilla fick komma in? Hon har rösten,det har hon. Men vatusan! Dumpa henne och låt Bert knipa henne och göra en ny schlagerstjärna istället...


*Spöket Bu?

2009-10-01 @ 23:35:55



Undrar om det är någon som vet vem det är som smyger omkring i huset ikväll?
Jag har den där känslan som bara betyder en sak.
Men frågan är vem
?


*Feng-shui:ad?

2009-10-01 @ 23:26:37

Idag har jag haft en bra dag. Har känt mig rätt harmonisk faktist. Fick ett ryck igårkväll/natt att möblera om sovrummet. Så jag vred och vände och trixade med sängen som väger bly. Voilá! Ett nytt sovrum. Det känns bra, det känns bra att ligga åt det hållet. Sen kanske någon feng-shui mästare skulle hoppa från en bro när hon/han får höra att huvudgaveln står mot köket. Jag kan verkligen inte sånt, men jag har för mig att man inte ska någon typ av el runt/bakom sängen. Just nu har vi alla vattenledningar och skit, precis bakom kudden. Kanske är det för all el jag sovit som en stock inatt. Enlig sambon så har jag inte rört mig alls. Jag låg likadant när jag somnade och när han klev upp på morgon.

Så, slutsatsen:
Antingen gör all el och "skit" att det surrar fint runt huvvet så jag blir bedövad och däckad..
eller..
Så gör all el och "skit" att.. nä jag kan inte komma på
Jag sover gott. Så det så.

Dessutom har vi strippat hallen på en byrå och ställt in den i sovrummet. Så nu står den tidigare förbjudna sovrumstv:n i sovrummet. Jäkligt skönt ska jag tala om för er. Nu har vi varit utan tv i drygt ett år, vi har slukat alldeles för mycket böcker. Så nu är det dags attt krypa ner i sängen och somna till en meningslös komedi eller nåt.. Myyys!