* Jag vill inte....

2009-01-31 @ 22:52:38

...ha magsjuka!
Lilja har slutat kräkas och sover gott efter att ha ätit en flaska av sin gamla ersättning.
Larne kom hem tidigare från jobbet för att han mådde illa. Nu är han nerbäddat i sängen efter att ha spytt magen ur sig..
Jag, jag sover på soffan inatt tror ja..

*Kräk dag..

2009-01-31 @ 18:23:31

Dagen började med en härlig sovmorgon för min del. Slängde lillan i vagnen och gick för att hämta Erica o skrutten. Sen har vi varit ut på en härlig långprommis i solen. Mycket behövligt.

Har gjort ett nytt försök med att ge lillan varnlig mat. Men så fort hon får lite i sig så kräks hon. Mängder. Hon tycker verkligen att det är skitäckligt. Ersättning, gröt o dessert går bra, men icket mat.

Efter hon sovit iddag i sängen går jag in för att ta upp henne. Då har hon kräkts ner hela sängen. Blött överallt! Så nu är hela hennes säng i tvättmaskinen.

Köpte välling idag. Mild välling från 6 mån. Tidigare har hon fått ersättning. Den nya är liite tjockare i konsistens och lite fylligare i saken. ICKET! Lilja vägrade i sten. Som tur var hade jag kvar lite av ersättningen och blandade 50/50, det gick lite bättre, men fortfarande inte poppis. Får väl se hur det går ikväll då. Blir spännande.



senare...

Jag trodde det gick bra den här gången med vällingen. Hon åt och allt var frid och fröjd. Tills spyan stod som en fontän över hela rummet. Lila i ansiktet och får ingen luft. PANIK! När hon sen får tillbaka andan är stackars liten alldeles blekgul i ansiktet. JAg tror hon blev lite rädd själv, för hon satt helt spak och goade. LÄNGE.

Så nu vet jag inte om vällingen är för stark eller hon hon helt enkelt är sjuk.. Återstår att se..

*Filmsnutt

2009-01-29 @ 17:23:38

Lilja i hoppgungan. Hon har tyvärr inte rriktigt fattat vad hon ska göra där.
Lite mörkt. Jag vet. Men man kan ana ett smil iaf.


*Bilder till farmor..

2009-01-29 @ 16:00:23

Bus på golvet..↓

 


Mys med pappa..↓



På badhuset första gången ↓




Lilja i hoppgungan ↓




Sover i erikas jacka ↓

*HIV

2009-01-29 @ 15:38:42

En kvinna stiger in på en vårdcentral någonstans i sverige. Hon ber försiktigt om att få göra ett HIV test eftersom hon förmodligen hoppat isäng med någon oskyddat. Personalen skakar på huvudet och tycker inte alls att det är nödvändigt då hon inte legat med en afrikansk man!!! Hon fick inte ta testet.
WHAT!?
Det är det absolut sjukaste jag någonsin hört. Ska det få vara så här?

*...

2009-01-28 @ 22:55:53

http://www.freestreet.se/?r=549

* Livet..

2009-01-28 @ 22:21:52

Allt medan vi blir äldre, lär vi oss att vissa personer som vi trodde att aldrig skulle strunta i oss,
helt säkert gör just det en dag.
Ditt hjärta kommer att brista, troligen mer än en gång och det blir svårare för varje gång.

Även du själv kommer att ha sönder hjärtan - kom då ihåg hur det kändes när ditt eget gick i bitar.

Du kommer att gräla med din bästa vän.
Du kommer att söka tröst hos en ny älskare, på grund av vad den förra låtit dig gå igenom.

Du kommer att gråta över att tiden går för snabbt och med tiden kommer du att förlora någon du älskar.
 
Så, ta för många foton, skratta för mycket och älska som om du aldrig blivit sårad, för om du så bara grubblar i 60 sekunder, är det en minut av för evigt förlorad lycka.


Hitta en pojke som säger att du är vacker och inte att du är bra, som ringer upp dig även om du slängt på luren,
som stannar uppe bara för att se dig sova.
Vänta på pojken som kysser dig i pannan, som har lust att visa upp dig för hela världen
 om du så bara var iklädd en säck och som håller din hand inför sina vänner.
Vänta på honom som regelbundet påminner dig om hur mycket han älskar dig
 och om vilken tur han har som får vara med dig.

Vänta på honom som säger till alla sina vänner:
 ' Det är hon... '

* Dålig dag till salu..

2009-01-28 @ 15:19:25

Nu äntligen är man tillbaka vid burken. Datorn har, som vanligt, haft en av sina tuppjuck och bara lagt av. Men idag har Robban varit här och fixat o donat. Så nu fungerar det igen.

Idag har jag hunnit vra förvånadsvärt effektiv. Började morgonen med att röja undan lite tvätt, para ihop strumpor och sånt som aldrig blir av. Sen har jag hunnit köra några maskiner, hängt ut och bytt sängkläder. Så nu luktar det fräscht i sovrummet.

Har egentligen en väldigt dålig dag idag känner jag. På allmänt dåligt humör. Mitt i all lycka med att datorn fungerar ,hände det som inte fick hända och humöret skönt lägre an botten. Så var den dagen förstörd. Vad gör man nu då? Lilja som för övrigt är världens mest rastlösa idag, måste ju också roas. Vad göra? Man skulle haft en nanny!

Jag bara måste plantera om mina svärmorstungor. Dom håller på att växa ur krukorna. Dom t.o.m dör. Då är det illa. Riktigt fula blommor det där. men är ganska tacksamma och roliga att titta på. Det funkar för mig!

Har en massa greer jag ska lägga ut på blocket. Jag vet jag har sagt det förr, men lat som jag är så ids jag ju aldrig. Sen kostar det ju. Jag är snål.
Kanske skulle sälja den här dagen. Kanske jag blir av med skiten.

Någon som är intresserad av:
 *två stora giraffer i trä
*En babysitter med vibrator
*två stora "afrika tavlor"
*Träfigurer-mask,gubbe och spjut
*Rått/Marsvin/kanin burar

Har alldeles för mycket grejjer. Inget jag egentligen vill bli av med, men har ingen plats längre. Tavlorna kommer jag gråta floder över om jag säljer dom. men så får det bli. Måste vara en stor flicka nån gång.

Nää, nu ska jag slänga mig i soffan och dra filten över huvudet. Ligga o sura en stund tills Lilja vaknar =)

*Förkyld, babybad och whiskey..

2009-01-23 @ 11:29:09

Veckan har inte direkt rusat fram kan jag då säga. Började veckan med att bli förkyld. Huvudvärk, snorig, ont i halsen och till råga på allt så kom mensen som jag trodde jag hade tappat. Väldigt trist! Så jag satt på bassängkanten medan Lilja tog sitt första dopp på badhuset. Jag som hade sett fram emot det där. Men nästa gång..
Klockan var närmare 3, när vi kom oss i badet och Lilja hade sovit ca 15 minuter sen morgon. Behöver jag säga att hon var alldeles för trött för att uppskatta badet?
Ska göra ett nytt försök snart igen, men då ska hon ha sovit ordentligt före.
Kanske vi får med oss lite fler kompisar då. 
Rasmus?Lovis?Norah? Jonna? 
 
Resten av veckan har jag mest legat på soffan och hostat och snörvlat. Lillan har en ängels tålamod som tar att mamma inte är så sugen på att leka. Hon har roat sig själv istället. Igår låg hon på golvet och lekte. Helt plötsligt är det bara tyst. Då har hon somnat mitt i leken. Hur söt som helst. Mitt bland alla leksaker. Min lilla gullunge!

Idag är vi barnlediga. Ska fara med Lilja till grundvik, där mormor och moster ska ta hand om min ängel. Det går säkert hur bra som helst. Som vanligt.
Först blir det after work på stat sen blir det surr och lite öl hos Linda. Jag har bestämt mig för att köpa öl 3,5. Eftersom jag inte riktigt lärt mig dricka ännu är det bäst att hålla sig till litte lättare drycker. Å andra sidan kankse det är en ordentlig whiskey jag skulle behöva för att driva ut förkylningen.

Nää nu ska liten gå och vila lite, vi ska äta lunch och sen blir det en efterlängtad dusch.

Trevlig helg på er alla!

*Måndagsfunderingar..

2009-01-19 @ 17:00:54

Har suttit och läst igenom en massa bloggar. Den röda tråden är såklart barn. Föräldrar som skriver om sitt liv, blöjbyten, kräk och vikt. Ja ni vet. Precis som min.
Ett nytt fenomen verkar ha blossat upp i bloggdjungeln. Helt plötsligt får man inte skriva vad man vill, tänka vad man vill eller ens må så bra som man vill utan att någon ska försöka lägga krokben. Var kommer dessa negativa människor ifrån som helt plötsligt smyger runt bland olika sidor. Senaste "offret" verkar vara Emmeli. Jag känner en tjej som blev less och fick göra en ny blogg, bara för att vissa läsare tydligen tog allt hon skrev personligt och var tvungen att tracka ner.
Tråkigt sånt där. Grön av avund.. Varför är det inte så på riktigt? Då kunde man se i ansiktet på vem som är såå avis =)
Skämt åsido.
Jag har själv inte fått negativa kommentarer om min blogg. Då vet jag inte om jag inte skriver nog positivt (för bättre liv än mitt kan man inte ha) eller att jag bara har för få läsare. Vilka är ni egentligen? Syrran, men vem mer =)

Imorgon ska vi kanske fara o bada med lillan. OM jag kan hitta nån bikini att slänga över ica-kassarna, även kallade bröst. Vet inte om jag kan ha nån numera. Får väl dra på mig en stor tröja o långkalsonger. Skulle va nåt för sports illustrated!

Vi har faktist varit på stan en sväng idag. Det är länge mellan gångerna. Har varit på försäkringskassan. Väl förberedd för en massa tjafs o tårar för att jag inte fattar vad hon menar o tvärtom. Men icke. En jättegullig kvinna på andra sidan skrivbordet. Så nu tar jag ut mammapengar 25 dar/mån, och kan jobba resterande dagar. Låter inte mycket, men lite extra sedlar blir det. OM jag nu får jobba! Jag tror jag har historiens lägsta mammapeng. Tycker mig bara höra högre belopp än jag får. Men då har jag inte haft ett fast arbete heller. Nåja. Det är inte meningen man ska bli rik när man blir mamma.

Åter till badet.. Jag har funderat fram o åter HUR man rent praktist bär sig åt efter barnsimmet. Alltså, i duschen, med bebisarna. Ska man duscha med dom? Jag har adrig gjort det med Lilja, tror inte jag skulle fixa det. Eller torkar man sig direkt efter badet o åker hem för att göra sig klar där?
Stora funderingar, jag vet =) Men jag har faktist tänkt på det där länge nu. Måste nog iväg o spionera innan vi far dit så jag vet hur man ska betee sig =)


Nu ska jag sätta igång med pot. gratängen.. Ut ur plasten o in i ugnen. Min typ av matlagning. Ja är kung i köket idag!

*En snabbis..

2009-01-18 @ 18:36:56

Kort och snabbt inlägg bara..
*Först så måste jag förklara att jag verkligen inte var allvarlig med mitt senaste inlägg om oral fixering. Självklart jämför jag inte min dotter med en katt, och jag förstår att det inte har med ammning att göra. Jag skrev så bara för att jag tycker det är en intressant jämförelse.

*Dagen har varit fartfylld med främmande och huset fullt av barn.
*Fick höra något av faster som jag blir glad av.
*Alldeles strax... Bingolotto. Ikväll ska vi vinna en härlig resa till ett varmt ställe =)

*Oral fixering?

2009-01-16 @ 19:18:07

Man har ju hört om katter/hundar som blir tagna från sin mamma för tidigt, att dom ofta snuttar på saker och ting. Som ett substitut för mammas tisse. Jag slutade amma när Lilja var 4 veckor gammal. Hon är väldigt snuttig utav sig. Suger på det mesta som finns tillgängligt. Nappar, fingrar, filtar, nallar och tår. Hon är väldigt sugen på sin högra stortå. Redan på BB sa personalen att hon var väldigt snuttig. Hon ville hela tiden ha tissen/napp. (bl.a.därför jag fick mjölkstockning)
Tanken som slår mig är ju då.. Är detta mitt fel? Att jämföra Lilja med en katt känna lite galet. Men OM hon var en katt som snuttade på allt, hade många sagt att det nog beror på att hon inte fått dia nog länge som liten...
Hmm. Tål att funderas på.

*Längtan..

2009-01-16 @ 18:53:06

Du har rätt älskling. jag längtar som f*n till nästa fredag. Varenda fiber i kroppen är taggad! Det är bara så att med mig fungerar det så att ju mer laddad jag är, desto sämre partaj. Det är som att för höga förväntningar byggs upp och jag bara blir besviken. De bästa festerna är de spontana. Det är säkert många som håller med mig kan jag tänka mig.
Så för att vara på den säkra sidan försöker jag intala mig att allt kommer gå åt skogen. Jag blir knall och stannar hemma eller nåt sånt. Jag kanske hinner bli sjuk? Eller varför inte, festen blir inställd! UjjUjj. NJaa., det tror jag inte. Linda är nog lika peppad som jag.


Eftersom jag ofta får en släng av att vara uttråkad, så består min tid, flera ggr per dag att glo igenom allas bloggar. Men varför bloggar ni inte lite oftare? Minst 10 ggr/dag skulle ni behöva skriva. För det är gode trist att läsa samma inlägg flera gånger =) Jag är lite knäpp jag vet. Men det är inget nytt. Jag kan ärligt säga att jag är in minst 5 ggr/dag på de bloggar jag läser dagligen..
Denna lilla "utskällning" gäller förtåss inte mig själv. Jag har alldeles för mycket att göra än att sitta och blogga!
Thihi..

*Polarväder, huset fullt och lyx...

2009-01-15 @ 19:55:58

Inte mycket har hänt på senaste. Det är bara så fruktansvärt kallt att jag vill inte gå ut genom dörren. Just nu visar termometern -22.9. Brr..
Har suttit hemma och funderat lite på livet i allmänhet. Kom inte fram till så mycket, vet inte om det är ett dåligt tecken?! Har inga speciella drömmar eller framtidsplaner. Inte för att jag är missnöjd med livet, tvärtom. Jag är riktigt nöjd med tillvaron, precis som den är just nu. Hade ju önskat att Larne var hemma med oss hela dagarna. Men det är ju i en drömvärld. Något sånt finns ju inte. Det vet vi ju alla.

Hade huset fullt av brudar igår. Först kom Lena förbi, sen kom Linda och Ida. Mycket mysigt att sitta och snacka skit en stund. Fastän det till 90% blir barnsnack så är det okej =)

Börjar längta efter en kväll/natt barnfri. Jag ska inte klaga, vi har världens snällaste barn som sover 10 timmar per natt. Men ändå. Få rå om varandra lite. Ligga i sängen och dra sig tillsammans på morgon. Det är ett lyx jag saknar.
Den 23, ska det faktist ske. lilja ska vara hos sin mormor. Jag och Larne ska fira en go vän som fyller 20. OJ! Som jag längtar. VIN.. KALL ÖL.. Mumma!

*Stå på egna ben..

2009-01-13 @ 16:12:04

Vaknade imorse efter en fruktansvärd mardröm. Inte roligt. Var tvungen att krypa upp i knät på Larne och gråta en skvätt.. Hatar de där drömmarna, ständigt återkommande!



Lilja fick ju som tidigare nämt sin vaccinationsspruta igår. Under kvällen började små rosor träda fram på kinderna, hon kändes varm. Bara lite feber. Men hon fick lite alvedon innan det var natt natt. Sen sov hon natten igenom, utan avbrott. Jag och Larne var faktist uppe före henne imorse. Larne var upp först, jag klev upp ca 8:50 och Lilja sov till 10 nästan.. Jag gissar att det är första och sista gången vi kliver upp i den ordningen..=)


Kvällen igår. Lite trött, lite febrig men upptäcker att hon kan stå "själv".




Gladskiten imorse. I sina nya kläder. Stl 68.. Galet vad stor hon blivit =)

*Stora tjejjen...

2009-01-12 @ 17:55:21

Lilja 5 månader idag!

Jahapp, idag har vi varit på bvc med lillan. Som för övrigt inte är en lillan längre. Vågen visade 7,8 kg. Hon är 66 cm lång. Inte konstigt att alla kläder är små =) Herreje..
Hon fick 5 månaders sprutan idag, gick förvånadsvärt bra. Jag hade planerat att gå ut ur rummet när det var dags, bara för att jag är så nervös. Men jag var en duktig flicka och stannade kvar. Fast Lilja fick sitta med ryggen mot mig för att slippa se mig rädd. Ett litet skrik, från Liljas sida. Sen var det över. Duktiga flickor!

Vi har varit och traskat på stan idag. Har fått kramas med Lill-Skrutten 1½vecka gammal. Såå liten, såå söt. Så då växte Lilja ännu mer. Sen kom lilla Alvin hit, han är ca 2 mån. Även lilla han blev stor om man jämför. Men Lilja ser ut som att det är dags för dagis.
Massa bebisar! Härligt!

Jag har kämpat för att försöka få kort på Liljas tänder. Med varierande resultat. men här kommer bästa bilden =)







                       

*Bubbelgum rosa och svart..

2009-01-10 @ 23:44:28

Japp, det kändes som mina färger just nu..
Jag känner mig väldigt bubbelrosa =)

Fick världens sovmorgon imorse, vaknade 11:50! Väldans skönt, men paniken steg i kroppen när jag insåg att det var varmt o skönt ute. Tänkte genast slänga liten i vagnen och gå ut en sväng. Men hon sov, sen sov hon lite mer. Vi väckte henne klockan 14. Då barnet fått föda bäddade jag ner henne i vagnen för en liten prommis. Fastän solen hunnit försvinna och mörkret började krypa på så var det ändå skönt. Gick till Linda och Micke för att dricka kaffe. Alldeles lämplig promenad. Jag tycker verkligen inte om att gå, bara gå, utan mål. Speciellt inte ensam. Har man någon att prata med är det en annan 5a. Måste hitta min mp3. Då kanske det blir liite roligare..

Pratade med siz idag. Åhh vad jag längtar efter henne och Dahlia. Snart kommer dom hem. Vi har bokat en one on one kväll med lite vin, en kortlek och kilovis med skitsnack! SOM jag längtar!
Blir mycket att göra vid månadsskiftet. Jennie o Dahlia kommer hem, Jenny o Elvira o William kommer hem, Anna o Felicia kommer hem. Många att hälsa på och dricka kaffe med. Många kinder att nypa i =)
Ska börja babysim även. Personligen är jag lite skeptisk till det, men en vän till mig ville gärna gå så det kan ju vara trevligt att göra nåt tillsammans.

Jag är otroligt duktig på att fylla tvättmaskin för mycket. Men bara när ag tvättar handdukar. Jag har lite svårt att beräkna hur tunga handdukar blir blöta. Så nu står tvättmaskin bara och gormar för att trumman inte orkar ta sig runt. Får som vanligt dela upp den iskalla, sjöblöta o tunga tvätten, för att kunna centrifugera i omgångar. Eftersom jag tänkte köra allt i torktummlaren så lär jag väl få va uppe halva natten o dona med det där.. Typiskt mig!

Imorgon är det söndag. Underbara söndag! Det innebär att bis är ledig. Älskar att få umgås hela dagen med min älskling. Mina planer för förmiddagen var att dona lite ordning i tvättstugan, men Larnes planer var att åka o träna. Så det får vänta till annan dag. Annars består schemat av Bit för bit (som vanligt) kl 14:00, Sen blir det tacos och bingo-lotto (som vanligt) kl 19:00.
Underbara underbara söndag!

*tålamod

2009-01-09 @ 18:06:33

Försöker lära mig lite design till bloggen..
Så ni får ha liite tålamod ett tag.
Just nu är det svårt att se texten i menyn.
Håller på att fixa. Någon som kan?

*Bildbomb..

2009-01-09 @ 16:39:18

Tänk vad tiden går fort. Lillan har blivit såå stor.. Tänk att det fanns en tid när även hon var liten liten bebis.


Knappt en månad gammal..


5 dagar gammal..


Goar med "plast-farmor". 8 veckor..


Liten med pappa och farmor. 8 veckor


Tränar fotboll med pappa på bvc. 6 veckor gammal..

*Mys med liten på morgon..

2009-01-09 @ 16:25:01

Började dagen med att lillan vaknade klockan 8! Jag trodde jag skulle bryta ihop, är ju van att hon sover till 9-9:30. Men jaja, klev upp och gick in till Liljas rum. Vad finner jag där? Jo världens gladaste lilla unge. Hon är så söt på morgon, bara ligger o skrattar! Så vi bytte blöja och bäddade ner oss i gästsängen för att se ett avsnitt one treee hill på datorn. Väldans mysigt. Hon håller flaskan själv bra nu. Slurp! sa det så var flarran tom och lilan sugen på att kramas. Efter att ha legat o busat o gosat i en timme kröp hon närmare och la näsan mot min, som alltid. Sen sov vi, vi sov så Larne försov sig till träningen =) Men det gick ju bra ändå.
-4 grader och strålande sol på fm. Så vi var ju tvungen att ta en promenad. Mycket skönt!

En underbar dag med liten med andra ord!





Var och hälsade på lillbebisen igår, en vecka gammal. En underbart söt liten krabat  med yvigt hår. Huur söt som helst. Väldigt lugn och nöjd. Det blir en bra kompis till Lilja det där. OjjOjj vad roligt!



Lilja har hittat sin väldigt väldigt ljusa stäma nu. Hon låter som en gris när hon sätter igång. Mycket rart.
Hon har börjat gå framåt i gå-stolen även. Tidigare har hon bara åkt bakåt. Men igår tog hon första stegen fram =)
Ska på bvc på måndag. Då är det dags för vägning o mätning. Riktigt spännande! Har inte varit där på 2 månader. Så det är dags för 5månaders sprutan.. ujj ujj


Ska iväg till goda vänner och äta middag ikväll. Kan bli trevligt. OJ, måste ladda kameran, batterierna dog igår, precis när jag skulle ta kort på bebisen. Typiskt mig!

*Ett gossebarn..

2009-01-05 @ 12:28:10

Ett gossebarn har kommit till världen. Jag har blivit "tant" igen! Min älskade Erica har efter många om och men låtit en prins komma till världen! Som vi har väntat, men äntligen. Hon var beräknad julafton, men lyckades hålla ut till den 3 januari. Fastän hon själv är lite osäker, är jag fullständigt säker på att hon kommer att bli en underbar mamma. Hon är en fantastisk kvinna, min lilla fruga =)
Nu längtar vi tills den nya familjen kommer hem så vi får pussa och lukta på det lilla livet. dvs OM jag och Lilja hunnit bli frisk tills dess. Hoppas Hoppas!

*Storgråt såhär på morgonkvisten.

2009-01-03 @ 10:56:56

Åh herre gud! Sitter o läser expressen och hamnade på en artikel om för tidigt födda barn. Det är otroligt vad lyckligt lottad man är som har haft en problemfri förlossning och ett helt friskt barn.
Känsliga personer varnas, verkligen.. Read n´weap..
http://www.alltombarn.se/forlossning/forlossningsberattelser-1.1475/jag-bad-till-gud-att-mitt-barn-skulle-slippa-leva-1.11914

*Nytt år, morgonhurtig och bäs..

2009-01-03 @ 10:41:56

2009!
Usch vad tiden springer förbi, jag hänger inte riktigt med.. Jag tycker det nyss var det stora "häftiga" millenieskiftet.
Den festen tillbringade jag i Arvidsjaur. Alldeles för mycket att dricka och självlysande stjärnor  i taket, ingen bra kombination.
Detta år firades tillsammans med goda vänner hos Lena och Robin. Ja, och lilla Alvin förstås, ca. en månad gammal. Liljas framtida pojkvän/experiment.
Liten har varit lite tjorvig med maten på senaste, äter ca 90ml åt gången istället för tidigare 200. Hon är alldeles för nyfiken på vad som händer runtom.
Vi skulle sova hos L o R nyårs. Eftersom lillan inte ville sova eller äta med allt folk runtom så la jag mig med henne i våran säng. SOM det var mysigt. Hon låg tätt emot mig och åt sin välling, sen gosade hon in sig så nära hon bara kom och somnade med en gång. Jag ville inte gå därifrån. Sånt lyx är väldigt sällsynt numera. Men men, klockan var 22:30 och var ju som tvungen att kliva upp för att invänta det nya året. Lena kämpade med att få lilla Alvin att sova, 23:55 kom hon ut ur sovrummet. Vilken tajming! Lite champagne o cigarr o titta på fyrverkerierna.. Lika mysigt varje år.
Lillan sov igenom all uppståndelse, trots att dom smällde raketer precis bakom fönstret där hon låg o sov..




Dagen har börjat effektivt. Liten vaknade klockan 9, som vanligt. Åt sina 90 ml och har sedan lekt för fullt. Nu når hon ner med fötterna på golvet när hon sitter i gåstolen. Så 2-3 veckor till så är det nog full fart här i huset. Måste bara köpa halksockar först =)
Har hunnit med att plocka huset på tvätt, trots att jag gjorde det igårkväll. jag förstår inte, ibland tror jag att vi är 6 pers som bor här. Hur mycket tvätt som helst. Har plockat o donat. Nu väntar jag på att tvättmaskin o diskmaskin ska bli klar så jag får göra det. Jag har tillomed kokat kaffe till mig själv! Larne sover och Lilja sover.
vad ska man hitta på nu då? Kanske njuta av lugnet och krypa upp i soffan med en kaffekopp. Hmm, lät inte alls dumt.




Ooo, det är spännande nu! Snart, eller kankse nu. Kanske att Liljas nya kompis har kikat fam i stora världen.. Jag döör vad spännande!