*Nu händer det kanske grejer...

2009-12-14 @ 22:16:50

Nu rör jag om i min egen gryta. Testar med ny blogg.
Så från och med nu skriver jag på ny sida. Jag kommer att behålla den här så länge, tills jag bestämt mig. Välkommen över, men ha överseende med att jag inte riktigt förstår den nya än..
tack o bock!

Den nya adressen är:
www.liljasmamma.blogspot.com

*Morgonsnabbis....

2009-12-14 @ 09:34:41

Jag har precis kokat kaffe. Larne jobbar och Lilja kör omkring tomten i sin dockvagn. Vad fasen ska man hitta på resten av dagen då? Lilja hostar fortfarande, det blir värre så fort vi varit ute en liten stund. Så när hon väl får komma ut så måste vi gå in igen efter ca 15 min. Det försvinner inte så mycket energi på den korta stunden. Det märks att hon börjar längta ut. Hon klär på sig mössa o halsduk och kommer med jackan någon gång då o då. Svårt när man inte kan förklara läget för henne.
Jag har en del bilder att visa er från senaste veckan, så jag ska göra ett försök när Lilja ska vila.

Nu, en stor kaffekopp, filt, soffan och playhouse disney...


toodles...

*Skärpning blogg.se..

2009-12-10 @ 20:49:25

Är det bara för mig som bloggen segar? Så fort jag försöker ladda upp en bild så hänger sig hela sidan. Allmänt tycker jag att blogg.se fungerat dåligt på senare tid. Jag kan inte heller kolla statistiken, är det bara jag?

Om inget positivt händer snart så kommer jag ta bort min blog och starta en ny på annan sida... Tråkigt tråkigt, för jag gillar min blogg, men inte blogg.se.

SKÄRPNING!

*Kletjävlagröt...

2009-12-10 @ 18:36:30

Jag har faktist jobbat idag.  Hela 5 timmar! Det var riktigt kul. VI hade inte mycket att göra, så det blev mest sitta och svammla med gästerna. Ett härligt gäng.

Idag är en sån där extremt rolig dag då jag o Larne går om varandra. Han var borta klockan 7 imorse, jag vaknade strax efter 9 och snabbduschade, sen väckte jag lillan. Jobbade mellan halv 12 och halv 5. KLockan 5 åkte Larne tillbaka från jobbet igen. Så jag får väl kanske se han ikväll istället.

Till middag slog vi på stort, jag o Lilja. Jag kokade mammagrynsgröt och rostade mackor. Väldans gott. Men väldigt tråkig middag. Larne hade åkt med vagnen i bilen, så jag kände inte för att bära lillan ner på ica och handla. Så det fick bli så.
Nu är det en timme kvar tills fröken ska få välling och jamas. Så jag ska nog sätta mig i hennes rum och hoppas hon vill leka med mig...



Toodles....

*Jag orkar inget skriva, bjuder på det vackraste..

2009-12-08 @ 23:18:47

*Skitskitskit...

2009-12-07 @ 15:40:43

Ok, nu har jag skrivit ett inlägg 3 ggr och det har försvunnit när jag lagt in en bild. Så nu ger jag upp.. Ingen bild, inget inlägg.. Ska försöka igen senare, då kanske ni får veta vad jag hade på hjärtat...

*20 års vänskap...

2009-12-04 @ 16:17:17

Idag har vi varit på Nimbys och lekt. Alltid lika roligt. Lilja sov ordentligt när vi kom hem.

Alla vet ju hur det fungerar när man skriver på blogen om barnens underbara sovtider.Jo, det tar max en natt så är allt kaos. Varje gång! Så nej, jag ska inte skriva att hon sover förjävla underbart just nu. Men jag kan ju säga som så, vi skulle ses på Nimbys kl 10 och vi höll på att försova oss. Utan att säga för mycket, men vi hade 35 min på oss att göra oss iordning. Men, jag har som sagt inte sagt nåt, så inget dumt bör hända. HOPPAS JAG!

Ikväll kommer mina två äldsta vänner hit, de har varit mina vänner i 20 år. Helt galet juh! Tänk att vi stått ut med varandra så länge. Jag o Ida gick dagis tillsammans,, och Ancha lärde jag känna sommarlovet till åk 1.(tror jag) Tiden går fort helt enkelt. Hur som haver, ikväll ska vi dricka lite vin, käka lite ost o kex och prata lite gaaaamla minnen. Som jag ser fram emot kvällen!

Nu ska jah fortsätta städa, sköta tvätten och dra fram den dära snabeldraken som grymtar och puffar i garderoben, jag tror att han vill rastas lite....




Toodles...