*Japp, nu jäklar..

2009-08-12 @ 23:00:20

Liljas första födelsedag har varit helt underbar. Stressade som en tok hela förmiddagen för att hinna plocka undan och ställa iordning och baka o allt sånt där som alltid görs i sista minuten. Men när folket väl började rulla in så la sig lugnet igen. Såklart klädde vi all lillan så hon skulle få äta tårta själv, ja det var ju gott. Inte precis första gången för henne. Men hon hade ögonen på chokladbollarna hela tiden. Som tur var hade Larne gjort en till Lilja, utan pärlsocker. NÅN måtta får det vara på sockerintaget =) Massa kladd och ett litet avbrott av främmande så somnade hon som en stock i sin säng. efter att ha sovit 1½ timme så var det dags för nästa hop av gäster. Mera fika... Stackars barn, hon har knappt ätit mat idag. men man blir bara ett en gång!
Massor med fina presenter har hon fått, både praktiska och roliga. Nu står det klart, Lilja måste byta rum. Det lila krypinnet som hon har nu rymmer inga leksaker längre.. Större barn, större leksaker.. Nästa projekt i huset kanske =)


















 

Ja, ungefär så. Jag är supernöjd, Larne är nöjd och Lilja har inte varit annat än nöjd hela dagen!

Kommentarer

Postat av: Malla

Hon ser då minsann nöjd ut! :)



Jodu, jag höll på att trilla baklänges då jag ringde till sprutmåleriet...tackade VÄLDIGT snabbt för samtalet. Skulle också då hellre köpa helt nya luckor från tex epoc kök (finns på elgig och har samma priser som ikea typ) eller fr ikea. Men tills vidare duger det ommålade. Du/ni får givetvis kika förbi om du vill se resultatet på lite närmare håll. Annars kommer det fler köksbilder då det är klart (om ngn dag förhoppningsvis)

Postat av: Sandra och Lovis

Å vad fin tårta! =)

Postat av: ingela och Jonna

Å vilken rolig dag ni ser ut å ha haft! Nu är Lilja ju också stor! när och vart blir de dagis då?

Postat av: Jennie och Norah

Har suttit så lite vid datorn,men ville bara nu säga grattis till stora tjejjen i efterskott!! :)

Snygg tårta och snygg tjej!

Postat av: ingela och jonna

jo men jag har också hört de, kanske ska ta och kolla lite seriöst ändå :) lust å följa nån dag?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback