*Hemover....

2008-09-30 @ 14:17:17

Idag bär det av hem till Piteå igen.. Ska bli rätt skönt att komma hem faktist. Fastän vi har haft hur mysigt och trevligt som helst här nere, så hem är ju dock alltid hem =)
Jag längtar efter mitt täcke och min kudde!

Vi har varit och köpt en till resväska för att kunna få hem allt härifrån. Lilja har blivit överöst med presenter och vi har handlat en hel del. Så det rymdes inte att packa allt i en väska.

Lilja har fått hur mycket fina kläder som helst, det mesta i lite större storlekar. Vi får vänta ett tag tills hon kan ha nåt, blir jobbigt att vänta. Allt är ju så fint.

Idag är en sån där hemsk höst dag. Det blåser och regnar om vartannat. Jag har kurat ihop mig med en bok hela dan, men känner mig frusen in till märgen. Har precis gjort lite kaffe, får se om det hjälper.
Lillan bara sover idag, hon märker nog också av vädret. Hon är så trött och kelsjuk... Mysigt! Ska inte klaga.

Tjohopp på er!

Till "moster", nu är vi snart hemma =) 

*hej å hå..

2008-09-28 @ 09:40:38

Gårdagen blev en stor prövning för lillan. Vi var på Ocean och åt middag på kvällen. Massor med folk, live band som spelade och varmt så inni hellskotta! Men som den lilla ängel hon är så gick det jätte bra. Att hon kunde sova i det oväsendet är för mig helt obegripligt, jag hörde knapt vad bordsgranne sa till mig, så oljud var det. Men lillan, hon mådde så gott och lyssnade på musiken. =)

Sonny och Marita (farfar och plast-farmor) tog Lilja på en prommis igår em. så jag och Larne kunde lägga oss och vila en stund. Inte illa, det är man inte bortskämd med direkt. Skönt var det iaf.

Nu ska lillan äntligen få hoppa i plurret, hon luktar nog värre än en stia tror ja. Kräk majja där!

Over n´Out!

*Nu äntligen skriver jag..

2008-09-25 @ 07:53:52

Hej hej..

Nu var det riktigt längesen jag skrev. Har fått mig på snoken lite om det faktist. =)
Anledningen är väl mest att jag inte har något internet hemma, inte än. Har hunnit flytta till huset och väntar nu på uppkoppling.

Just nu är vi ute på turné, hela familjen. Vi har varit en sväng hos syster i Norrköping, pussat lite på Dahlia, mosters lila =)
Nu sitter vi i Falkenberg hos svärfar. Varmt och skönt till skillnad för hemma där istapparna snart hänger från taken..

Idag kommer Liljas farmor för att vara barnvakt medan vi drar iväg och shoppar lite. Ska bli skönt. Farmor skulle nog inte kunna vara mer stolt. Lilja kommer att visas upp som en pokal på stan idag. Precis som det ska vara när man är sådär underbart söt!

Lilja mår och växer, skrattar och skiter =) Precis som det ska vara!
Flyg/tåg-resorna har gått som på räls (thihi) Hon somnade vid uppstigning och landning i planet. Tåg har ju som det flesta vet en sövande effekt med alla gung och ljud. Så där däckade hon så gott så.
Min lilla sessa!

Nu låter det som att lillan är vaken, dags att slå på mamma-rollen =)