*En blöt kväll...

2008-10-06 @ 20:39:54

.. ja det blev det igår. Säkert en eller två öl för mycket. men roligt hade vi. Riktigt skoj faktist !  En kväll med skratt, tårar och meningslösa diskussioner. Precis som det ska vara.
Vi vaknade kvart i elva, Larne skulle ringa familjens hus för att höra vilken tid vi skulle skriva faderskaps papprena... Vi var så välkomna sås, halv 12... Shit! Panik! Larne såg ut som döden själv och jag hade liite problem att hitta balansen i kroppen. Eftersom han uppenbarligen inte var körduglig så bestämde vi oss för att knata in till stan. Men som en räddande ängel kom mamma förbi med lillan just som vi skulle gå. Skönt, vi slapp springa =)
Nu är Larne pappa på papper också.

Lillan har, som tidigare nämnt, sovit hos mamma inatt. Hon har varit såå snäll. Lilja alltså, ja säkert mamma också =)
Andra natten i rad nu hon sovit hela natten. Mellan kl 11 till 06 ungefär. Skönt!

Mycket har hänt i Liljas utveckling nu bara senaste dagarna. Hon har skrattat och varit på superhumör idag. Det roligaste är att hon verkligen skrattar. Inte bara ler. Pratar (jollrar) massor också. Hon har uppenbarligen mycket att säga om pyjamaspartyt hos mormor, för som hon har surrat idag.. Man kan ju inte låta bli att skratta åt henne, då skrattar hon tillbaka =) Min lilla góskit.

En annan sak som jag finner lite märkligt är att hon har inte kräkits på hela dagen. Inte ens lite. Hon som annars spyr upp mer än hon sätter i sig..  Hoppas bara att det håller i sig.
Helt plötsligt så har Lilja upptäckt att världen syns mycket bättre om man står upp. Så sitta duger inte längre. Stark är hon, riktigt stark.

Hon är även förkyld, igen. Snorar och nyser.. Det är jobbigt för henne att ligga och sova, för då täpper det till i näsan och hon spottar ut tutten. Följden blir ju då att hon vaknar och vill ha nappen igen.. Hon sover som bäst när hon får stå/ligga mot bröstet och sova. Men det är ju inte riktigt hållbart i längden.

Det blev en massa info om lillan där märkte jag. Men det blir lätt så när man är en stolt mamma =) Så har du orkat läsa ända hit så har du gjort det bra.

Nu ska jag slänga mig på soffan och njuta av lugnet en stund, tills lillan vaknar och ska äta. Igen.

gott folk.. Ha D!

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback