*Elak mamma jag är..

2008-10-02 @ 22:04:25

Jag har slängt lillans favorit napp idag. Hujj vad elakt. Hon har en precis likadan, fast mindre använd, som inte duger lika bra. Den ja slängde var verkligen redo för soporna. Helt platt var den, punkterad..
men nu är röda flodhästen passé och gula månen inne.. får se hur dt går nu då =)

På söndag ska vi för förssta gången vara barnlediga över en natt. Lilja ska sova hos sin mormor. Jag och bis ska mysa lite. Många tycker säkert att det är alldeles för tidigt att lämna ifrån sig en 8 veckors bebis. Men för oss känns det bra.
Få rå om varandra lite är nog den bästa medicinen för att förhållanden ska överleva när man har småbarn. Tänk på det ni skeptiker.. =)
Jag ska njuta av ett glas vin/kall öl och spela lite back gammon med älskling, utan att behöva oroa mig över lillan. Hon kommer att ha det så bra så =)
Säkert kommer hon att vara fullärd i stallet på måndag.. hehe
Men jag lääängtar. Vi funderar på att sova på hotellet även, bada lite bubbel, basta lite ångbastu.. Riktigt lyxa till det!

Lillan har varit kelsjuk ikväll igen. Har vaknat så fort jag lagt ner henne. Efter ett tag tog jag in radion i sovrummet och slog på lugna favoriter.. tjoff !sa det, så somnade hon.


Var hos bm idag, efterkontroll. Allt var då bra iaf. Börjar med p-piller idag. Vi vill inte ha ett syskon till Lilja..
På tal om det så får jag inte glöma att faktist taett piller..
hehe hur ska detta gå..

över å ut

Kommentarer

Postat av: Ancha

Vadå vill ni inte ha ett syskon? :-)

Ni kommer få det underbart på söndag och Lilja kommer ha det bäst =)

Visst har du fått tillbaka mensen då innan du börjar med p-piller?

Kram kram

Postat av: ingela

tycker inte de är tidigt...man känner själv när man kan tänkas lämna bort sin lilla ängel över natten, jonna är 3månader å farmor å farfar har haft henne 3ggr.

P-piller..hmmm samma här, jobbigt å komma ihåg å ta dom varje dag, funderar allvarligt på p-spruta, me mitt minne får nog jonna ett syskon snart :P


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback