* Lugn o stilla helg..

2008-11-03 @ 18:09:14

Larne har jobbat natt i helgen. eftersom att jag är så mörkrädd så tog jag o Lilja vårt pick o pack för att sova hos syrran. Var förbi hos sandra,Jesper o Lovis en sväng. Har varit så nyfiken på hur huset ser ut. Jättefint! Blir så avis bara. Vill också ha ett renoverat o fint hus =) Tänk om man skulle orka bara. Är lite väl lat för att göra sånt, lite för bekväm.

Har sökt med ljus o lykta genom hela stan efter vita krukor med fat. Jätte enkelt. Men nää, finns inte någonstans, till rimligt pris alltså. Så vi köpte ett gäng teracotta krukor med tanke på att spraya dom vita. Smart! Blev även billigare. Men.. Alltid ett MEN...
Efter att ha sprayat 3 varv, ser krukorna bara helt förjävliga ut.. Så vi tänker, ahaa. Vi målar ett varv med vit färg först.. Det måste ju funka med den här färgen.. (inomhus-färg)
Nu står dom där på köksbordet, sprayade, målade o ser värre ut än tidigare.. Vafan! Vill helst bara slänga dom i väggen o aldrig mer titta på en kruka. Nu är dom inte så billiga längre. Har köpt en massa krukor som vi inte kan änvända, plus färg o spray. Bra Jenny!
Till råga på allt så hittade vi sånna krukor som vi vill ha idag, till rimligt pris!
Typiskt!

Här kommer lite bilder från helgen..

   Underbar!
 lilja äter morots puré
 Underbart morgonhumör..
 Rasmus tränar att stå
Rasmus sover välling :)

Kommentarer

Postat av: ingela och Jonna

vars e de ni bor igentligen? djupviken vet ja men mer då...

Postat av: Hanna

Hej på dig! Jag har utmanat dig på våran blogg :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback