*Ljusparty...

2008-11-28 @ 18:42:46

Nu ska vi passa på att handla lite ljus o lyktor inför julen!
Ljusparty hos mig 4e dec. kl 18:15.

Någon som är sugen?

*Nytt försök..

2008-11-26 @ 19:52:32

Nu går det att se filmerna igen..
Bara att trycka på play =)

*Lilja är övertrött - skratta eller gråta?

2008-11-26 @ 19:51:22

*Lilja busar med pappa...

2008-11-26 @ 19:50:03

*Lilja är svårväckt..

2008-11-26 @ 19:21:52

*Vilket tjat.. =)

2008-11-26 @ 18:26:58

Jajja, jag ska fixa.. har tagit bort filmerna just nu, ska försöka hinna joxa med det där ikväll när liten sover..

*det blev vinter...

2008-11-21 @ 21:54:35

1 cm snö o 13- grader ute.. fifan.. var är sommaren?

*Varför? nr 2

2008-11-20 @ 23:21:02

Nu har jag gjort det igen.. Som genom en mörk kraft sugs jag till det jag inte bör.. se-höra-göra...Varför?

*Äntligen!!!

2008-11-20 @ 22:50:59

Nu har vi tapeter. Vi har ett hem igen.. Nu väntas bara att få upp nåt på väggarna o packa upp kartongerna som fortfarande står staplade sen vi flyttade hit för 3 mån sen.. Tjohoo!

Som jag har städat idag.. Det förbenade slipdammet tar sig ju överallt. Har även tvättat upp soffan, alla kuddfodral. Inte bara en kudde i den soffan kan jag lova =)

Lillan har sovit som en stock inatt. Somnade klockan 23 o sov till 10 på morgon. Jag trodde jag såg fel på klockan när jag vaknade.. Hur skönt som helst. Lilja har varit en total ängel de här dagarna som vi haft kaos här hemma. Hon har funnit sig i att ligga på en liten plätt på golvet medan mamma o pappa donar o fixar.. Glad som en sol hela dagarna. Extremt tacksamt =)

Ikväll har Lilja badat. Vi har köpt en ny "bad-ställning". Såndär som barnen ligger i , i vattnet. Men hon vägrar, ska bara sitta. Så jag får väl ta att det är lite jobbigare att tvätta henne. Hon har ju kul iaf. Sparkar med benen och slår på vattenytan =) Sååå söt!

Okej, här kommer lite bilder..

 
Kaos blev till nästan ordning..



Mindre fint blir till mera fint..



Förskräckligt blir till underbart!



Men som sagt, nu återstår att inreda också.. det tål att nämnas igen.. ÄNTLIGEN!

Självklart lite bilder på lillskrutten också.
        

*Inget spännande..

2008-11-17 @ 20:16:30

.. att rapportera.. Eller jo, väggarna är spacklade o klara. Väntar på att kläs i lite tapet. Det blir nu nån dag framöver. Längtar som f*n!
Tvättstugan är nästan klar, ska måla golvet bara.. Blir så bra så.
Nu tar jag mig fram till tvättmaskin iaf. Måste börja arbeta av berget av tvätt som mystiskt nog har bildats på toagolvet =/

Uppdaterar med lite bilder en annan dag..

Över o Ut

*Pamasparty igen..

2008-11-13 @ 12:07:03

Jaha. Då sitter man här igen. Jag o lillan har packat för en övernattning hos syrran. Larne ska måla klart, eller fortsätta med lackfärgen idag. Så då kan vi inte vara hemma. Luktar alldeles för starkt. Jag får huvudvärk och ont i ögonen. Så jag vill inte ens tänka på hur lillanmår av färgen.

Gårdagen gick bra efter Liljas spruta. Var beredd på lite grinigt humör o en sväng utav feber. Men som den solstråle hon är så skrattade hon sig igenom hela dagen o kvällen. Ja halva natten också för den delen. Lilja kom på halv 1 att hon inte alls skulle sova nå mer. Så istället för hennes snarkningar, hördes joller o skratt från spjälsängen. Typiskt! Gjorde lite välling som hon slängde i sig snabbt. Sen somnade hon gott, men sov ändå bara till 6:45 ungefär.
Jag var mer levande än död när jag klev upp, men var ju sammtidigt tvungen för att se om snön hunnit lägga sig. Jomenvisst! Nu är marken vit. Väldigt ljust o fint. Till o med solen är framme idag. Perfekt väder! Missförstå mig inte, jag verkligen avskyr vintern. Men första snön är alltid mysigt.


Jag ska erkänna en sak. Jag har blivit beroende! Beroendet har mig i sitt starka grepp. Svårt att komma ur,svårt att sluta. Hela kroppen skriker hela tiden.. MER! MER! MER!  Har ibland svårt att sova pga. illamåendet. 
Men varför så dyrt? Jag håller på att bli ruinerad. Försöker hitta ett billigare alternativ. men endast det bästa är gott nog!
Åhh, jag älskar pistagenötter!

*Varför?

2008-11-12 @ 20:29:07

Varför sårar vi människor vi älskar?
Medvetet? För att skydda sig själv? Eller bara för att man "inte tänkte"...?
Varför utsätter vi oss för situationer som vi vet sårar en själv? Varför hänga upp sig på något som varit, istället för att gå vidare? Är människan byggd så? Eller är det bara de "svaga" som hela tiden ältar?
Jag ältar, hela tiden. Både medvetet och inte. Men varför?
Känner jag mig mer levande när jag är ledsen? Är det för att jag har glömt vem jag är utan smärtan? Så jag hela tiden måste komma ihåg, för att veta vad som är svart och vitt?
Varför sårar vi människor vi älskar?
Människor vi står nära eller någon som råkade passera på gatan..
Omedvetet...
Varför är det så svårt att läka när någon jag älskar har sårat? Ärrat.. För evigt.. 
Älskar jag med samma känslor? Älskar jag på riktigt? Eller älskar jag bara att älska?
Varför är det så svårt att veta det?
Varför måste det göra så ont? Kan inte hjärtat stänga av och härnan komma ihåg? Varför inte?
Varför sårar vi människor vi älskar?
Varför?

*Färg, färg o åter färg..

2008-11-12 @ 18:07:06

Ja nu målas det här till höger o vänster. Larne har fullt upp med att piffa upp våran tråkiga o otroligt fula tvättstuga. Det blir spännande att se resultatet av vårat färgval =) Gnska vågat måste jag ju erkänna, speciellt med tanke på att vi ska ha vitt i nästan hela huset..

Ids egentligen inte skriva nåt, inget speciellt har hänt. förutom att Lilja blir 3 månader idag. Med andra ord, hon har fått sin första spruta, i låret. Ujj ujj så elakt att göra så där. Nästa gång får älskling fara själv med henne. Jag ska INTE vara med...

Har fått order om att lägga upp lite nya bilder.. Så här kommer dom =)

 Lillan provar mormors glasögon..

  Gladskiten våran =)

 Pussas...

  Lilja kämpar..
Hon blir starkare o starkare för varje dag!

Hör o höpna! Jag har tydligen inte tagit så mycket bilder på senste.. Hittar inte så mycket nytt sen senaste uppdateringen. Måste skärpa mig på det där..


Lilja idag: 6,1 kilo
                   60cm lång..

STOORA tjejjen!

*Var är snön?

2008-11-08 @ 11:11:25

3plus grader, gräset är grönt och det regnar ute.. har jag missat nått? 
Jag trodde att det var NOVEMBER nu!?

* Lugn o stilla helg..

2008-11-03 @ 18:09:14

Larne har jobbat natt i helgen. eftersom att jag är så mörkrädd så tog jag o Lilja vårt pick o pack för att sova hos syrran. Var förbi hos sandra,Jesper o Lovis en sväng. Har varit så nyfiken på hur huset ser ut. Jättefint! Blir så avis bara. Vill också ha ett renoverat o fint hus =) Tänk om man skulle orka bara. Är lite väl lat för att göra sånt, lite för bekväm.

Har sökt med ljus o lykta genom hela stan efter vita krukor med fat. Jätte enkelt. Men nää, finns inte någonstans, till rimligt pris alltså. Så vi köpte ett gäng teracotta krukor med tanke på att spraya dom vita. Smart! Blev även billigare. Men.. Alltid ett MEN...
Efter att ha sprayat 3 varv, ser krukorna bara helt förjävliga ut.. Så vi tänker, ahaa. Vi målar ett varv med vit färg först.. Det måste ju funka med den här färgen.. (inomhus-färg)
Nu står dom där på köksbordet, sprayade, målade o ser värre ut än tidigare.. Vafan! Vill helst bara slänga dom i väggen o aldrig mer titta på en kruka. Nu är dom inte så billiga längre. Har köpt en massa krukor som vi inte kan änvända, plus färg o spray. Bra Jenny!
Till råga på allt så hittade vi sånna krukor som vi vill ha idag, till rimligt pris!
Typiskt!

Här kommer lite bilder från helgen..

   Underbar!
 lilja äter morots puré
 Underbart morgonhumör..
 Rasmus tränar att stå
Rasmus sover välling :)