*10 dagar kvar och festival...

2008-07-27 @ 03:14:52

Jaha.. Nu jäklar blommar löken.
Jenny (moi) har verkligen inte varit sitt vanliga jag de senaste dagarna..
Jag har socialiserat mig, umgåtts med vänner. Jag har varit på stan, flera vändor. Å nu har jag även gått igenom ett till PDOL, fast denna gång, höggravid. Det har ändå blitt några timmar per dag på stan och inatt har jag varit ut. Mest hängt på kärlekslandet faktist.
Å vilka härliga kommentarer folk kläcker ur sig när de ser magen..

- JÖSSES! Vad gravid du var...   (Jösses, vad full Du är)
-OJ! Är du med barn?       (ehh, få se då.. Nä jag har gaser...)
-Kolla, hon är med barn..    (Mmm, jag + hälften av Pites befolkning)
-Har du bara 10 dar kvaaaar? Ska inte du hålla dig hemma?!  (men hur kul är det då?)

jaa, listan kan göras lång =) Tur att jag inte är en sån som tar illa upp när folk kallar mig tjockis, eller främmande människor som ska klämma på magen.. Jisses..
Skulle CSI-teamet lysa med sina flashiga lampor på min mage skulle nog både det ena och andra visas. Vill inte ens tänka på alla bakterier...

Har varit och pussat lite på bis innan jag for hem, stackars älskling måste jobba ca 4 timmar till.. ujj ujj. Jag tycker faktist synd om han, ja om alla som måste jobba efterfesten.

Min lilla tok till hjärtegull har hoppat bungy jump idag.. Inte helt normal kanske..  Jag var betydligt mer nervös än vad han var innan hoppet. Jävligt tur för honom att han överlevde, annars hade an legat illa till!

Ja, då kankse man ska försöka krypa isäng då. Kvällens bravader gör sig tillkänna i magen kan jag lova. Sammandragningar och hugg i "maskineriet". Lillan dansar fortfarande i maggen, har jag nu riktigt tur så somnar hon snart av utmattning =) Tror inte att det kommer att hända, men hoppas går juh.


Över å Ut mina vänner...

Kommentarer

Postat av: Ingela

hahaha ja alla dessa jävla komentarer man får, är du gravid? Neeee fan de viste jag inte...tack för att du informerade mig :P folk är idioter ibland


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback