jaha, då sitter man här igen..

2008-01-31 @ 22:48:47

Har varit till fjälls några dagar och vilat själen. Mycket skönt att bara göra absolut ingenting!
Behöver ibland bara komma bort, ibland tänker jag att jag kankse skulle dra mig ut i en stuga någgerst och bara vara alldeles själv. Skulle bli problem med tanke på att jag är vädigt sällskapssjuk av mig... men som sagt, det skulle behövas.
Jag tänker alldeles för mycket när jag är ensam, tankar som inte är vidare hälsosamma för mig själv kommer när ensamheten slår in... Jag blir ledsen och känner mig övergiven, det tar ett tag innan jag kommer ur det och inser att jag faktist är lyckligt lottad som har underbara vänner och underbar famlj ?



Har klippt mig idag, tjohoo! Väldans kort är det! Mycket kortare än jag vanligtvis brukar ha. Men det växer ju som ogräs, så det är bra om en dag eller två..



Magen växer och illamåendet håller på att dö ut.
Skönt, då kankse man kan känna sig som en människa igen.
Jag kankse är knäpp, men jag förstår mig inte påalla dessa kvinnor som "älskar att vara gravid"..
När kommer den känslan?
Har gått tre månader nu och jag märker inte av nått av detta lyckorus.. Jag känner mig fet som en valross och lika osexig som .. som.. tjaa en valross. Skulle ge allt bara för att känna mig som en kvinna, känna mig sexig.. Jag väntar fortfaranade..

Spännande dag..

2008-01-25 @ 17:07:09

Har varit med kisse till veterinären idag. Hon har blitt stereliserad.. Jobbigt att lämna henne där för att hämta henne 3 timmar senare.
Hon tittade snabbt på mig när jag fick tillbaka henne, sen var det snabbt in i drömarnas värld igen.
Nu ligger hon nerbäddat i buren här hemma, trött och groggy fortfarande. Hon ser så eländig ut där hon ligger..
Det gör så ont i lill-mamma-hjärtat mitt att se henne så, jag vet att jag är löjlig, men så är det. Det är ju min bebis, speciellt nu, till augusti när bebben nu har tänt hoppa ut..
image1

Annars har dagen inte bjudit på vidare  äventyr..   Får vänta och se om Tingeling ska försöka vakna snart, blir ju orolig när jag inte får kontakt med henne..

Första skrivna orden..

2008-01-20 @ 00:32:41

Jaha, ska man verkligen försöka sig på att  hålla efter en sån här sida?! jag är ju faktist totalt värdelös.. men det kan vara skoj att prova..

Dagen har skridit fram som de senaste, nyser, snorar och hostar. UjjUjj lite synd är det faktist om mig =/
Ska faktsit jobba imorgon, hela 5 timmar. Blir intressant att se hur det går.. Kanske jag blir sängliggande hela åndag då.