*Pust stånk å stön..

2008-02-21 @ 19:32:46

Vilken långsam dag det här har varit..Känns som om den aldrig tar slut.

Nu längtar jag bara till ultraljudet, 6e mars.. Hoppas det går att se könet på den grodan. Vi har som bestämt oss för att vi vill veta, om det går att se förståss.. Jag kommer säkert att bli flyttad flera veckor, det känns som det. Ok, kanske inte FLERA veckor, men nån...

Jag har planterat om lite blommor, och slängt några. så går det när man inte vattnar. Glömsk!
Har gjort ett tappert försök i att möblera om här hemma, men det är svårt när man inte kan flytta å bära så mycket. Har även varit nere å handlat, så nu orkar jag inte fortsätta städa..
Nu får möblerna stå där dom står, åsså får jag väl dra dammsugarn lite lätt. Sen får Larne hjälpa mig med resten imorgon..=)
man måste ju dela sysslorna jämt  på flera dagar, så man har att göra många dar.. =)

Är hungrig som få just nu.. Men jag ska vänta på erica, hon ville äta med mig. Det är så tråkigt att göra mat å äta själv, så jag får snällt vänta tills hon slutat jobba o kommit hit.. typ vid 10 ikväll..
vad gör man inte för sällskapet!

Nu börjar jag bli less på att söka hus, eller inte less på att söka. men less att bo här.. Det får nog bli en annan lägenhet i stan så länge. kankse bäst att vänta med hus tills bebis har blitt ett år iaf.
Här kan vi inte bo kvar iaf. 3 trappor upp å ingen hiss! Inte alltid så där jättespännande.. Om man räknar med 3 månaders uppsägningstid, så är jag gravid i 7e månaden.. kul ens å kånka upp å ner för dom här trapporna tills dess.. ujj ujj
Ringa rawi imorgon å leka desperat.. behöver iofs inte leka..
Nää huvva , nu ska jag slänga mig i soffan en stund å samla krafter så jag orkar laga mat till min fru sen..

puss å snusk på er!

*Måste hitta ork...

2008-02-15 @ 10:56:50

jag måste ju få nå energi  snart.. jag blir tokig av att bara vara hemma. Å världens finaste väder har vi haft på senaste, ja förutom stormen förståss =)  Jag orkar knappt på toa utan att bli andfådd, är less på att va sjuk nu. Kanske dags att ringa vårdcentralen, ja vet inte.
Ska jobba på söndag, å jag bara måste va frisk tills dess..

Nu söker jag energi till att städa.. Hur man nu får det? det är ju inte ens roligt att städa juh!

Snart kommer syrran hem, ooooo vad jag längtar!

* Många dagar har gått förbi..

2008-02-12 @ 19:24:10

Det var lääängesen jag skrev nu. har ju nästan glömt bort det här. Å andra sidan så har inte mycket hänt i mitt liv heller =)

Har legat sjuk från o till i vad som känns som en evighet. Hostan börjar dock avta, känns mycket bra!
Vi var på husvisning igår, trevligt o mysigt hus. Jag bara föll pladask för utemiljön. Men annars kändes det inte sådär kärlek precis. Vi har då tackat nej iaf.
Har ett annat hus i tankarna faktist. Får se hur det går med det senare..

Snart skulle vi kunna börja inreda barnrummet =) Har handlat lite små prylar som man bör ha när bebisen kommer. jag vet att det är länge kvar, men man ska ju va ute i tid. Vi köpte faktist en barn säng långt innan jag ens blev gravid, en sån där växa säng. Så det lär ju dröja innan den ska användas =)

Illamåendet har minskat betydligt. Är mest illamående när det är dags att äta, dvs. var fjärde timme ungefär... jag fattar inte hur man kan va så hungrig jämt. Det är ju jobbigt juh, för att inte tala om tråkigt! Jag har inte den energin eller fantasin för att hitta på olika maträtter så ofta. Tyvärr brukar det bli samma mat hela dan, värmer upp från lunchen typ.. ujj ujj undra vad anna skipper skulle säga om den saken!?

har fått tid för ultraljud 6 mars.. fyy vad spännande! Jag skulle behöva nått lugnande innan jag går dit, för jag blir så otroligt nervös å sprallig så det är svårt att se bebis när jag bara skrattar..

Ooops! Nu ringde matklockan = Jag mår illa!

Ha det gott!

* Alldeles för kort natt..

2008-02-01 @ 18:03:12

10:57
Jag som hade planerat att ligga i sängen till ett åtminstone idag.. bara ligga å mysa med kisse.. men NEJ! vaknar klockan 10, är helt obeskrivligt kissnödig. Så det var bara upp å hoppa. ujj ujj.. Hela min dagsplanering sprack ju!

Kanske får träffa erica idag, det var längesen. hon bara jobbar och jag är bara hemma =)
I need some Erica lööv!


13:32
Jaha, då ska man ut och trotsa vädrets makter.. Det blåser kallt och snöar..
Jag har faktist sminkat mig idag.. Det händer inte allt för ofta. Lär ju se ut som en häxa när jag kommer in till stan, men skönhet kommer inifrån, eller hur?!

Kisse verkar må bättre, Hon har slutat slita i stygnen. kankse var det för att jag inte var hemma, att hon saknade mamma.. Vill gärna tro det=)
Hon är trots allt en mammas-kisse.