*Första natten...

2008-12-09 @ 09:23:27

Nu har liten sovit sin första natt i eget rum. O o så duktig hon är! Inga problem alls. Vaknade bara en gång inatt, men då var jag in dit o bäddade om henne, gav nappen o släckte lampan. Sen sov hon så gott igen, ända fram till 8:30  =)
Hoppas att det håller i sig bara, att hon kan sova i eget rum. Väldigt skönt måste jag säga. Bara att kunna hosta utan att va rädd för att lillan ska vakna, Nice!
Fast vi är beredd på att dagen säkert kommer när v får flytta in henne hos oss igen..

Allt har gått så bra hittills, så jag undrar när det "jobbiga" ska inträda..
Det är väldigt få gånger hon skrikit så man blir less, (annars går det över på några minuter). Hon skriker förståss när maten dröjer för länge eller när John Blund är försenad. Men inte alls så allvarligt som många andra barn. Hon har alltid sovit i sin egen säng, utan problem. Ingen kolik, inge allvarligare magknip, ingen störtförkylning som går nu, inge grinig efter vaccin-sprutan o vi märkte aldrig att hon fått en tand, på humöret alltså.. Oj Oj Oj så snäll liten tösabit!
Så visst, en bebis ska inte vara så "lätt", så nån gång kommer nog en jobbigare tid..
Blir spännande att se den sidan av henne också =)

Men men. Dagens mode!
Dagens outfit består av en rosa/grön randig farfars-tröja tillsammans med bruna hängsel byxor, ärvda av kusin Rasmus. Ho ser lite ut som en pojke från Lönneberga.. typ =)


Kommentarer

Postat av: ingela och Jonna

å vilken tur ni har när hon är så snäll...Jonna och mamma är jätte jätte förkylda nu, så jonna är grinigare än vanligt nu kanske för att hon har feber dock, hoppas de håller i sig för Lilja :) och att de smittar av sig på jonna heheh


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback