*Allt mer sällan...

2008-08-25 @ 13:56:18

.. skriver jag här nu. Har inte riktigt tid. När Lilja inte sover försöker vi passa på att packa en pryl eller två, eller så sover jag också. Måste ju gärna vara färdigpackad till helgen. usch va trist att bo så här. Man ska väl kankse va glad att man bor överhuvudtaget...

Annars har jag inte hunnit med så mycket sen lillan kom till jorden. Har legat soffan och haft ont av stygnen, sen fick jag mjälökstockning o en jäkla massa feber.. men nu är jag nästan helt fit for fight =)

Lilja är fortfarande en liten ängel. Sover som en stock på nätterna, vanligast 6-7 timmar i sträck. då måste jag väcka henne på morgon. Väntar med fasa den dagen när hon ska va uppe å tjorva hela nätterna. Äter gör hon och går upp i vikt som hon ska. Pigg och glad.
Lilja blev kär i kusins mobil som hängde över skötbordet hos syrran, så självklart var vi ju tvungen att fara förbi barnens hus på väg hem. Lilja är nu stolt ägare av en alldeles egen tummen-mobil. Hon blir lika glad varje gång hon lägger sig på skötbordet.

Syrran har fyllt 30 år! Grattis Grattis gammeltacka! Nu är det bara jag och Ida som är unga och fräscha i våran familj =)

  Mina älsklingar!

 Lilja är bara liite arg..

 Ser väldigt misstänksam ut..

*Sleeping beauty..

2008-08-21 @ 15:58:00

Det är en stor lättnad att kunna säga att jag inte fått så här mycket sömn på flera månader..
Att vara vaken flera nätter i rad pga. myrkryp, huvudvärk, HALSBRÄNNA, rastlöshet osv. Inget trevligt. Alls!
Nu sover jag som om jag fick betalt för det.
Lillan sover i snitt 6 timmar i sträck/natt, bara för att äta och sova 2 timmar till.
Inatt har hon sovit 8 timmar, utan att vakna. Jag vaknade själv halv 8, i panik var jag tvungen att väcka henne =)
Visst ,man ska inte klaga på att hon sover, men visst finns det en gräns. Hon tar även igen det hon inte ätit på nätterna under hela dagen. Ibland vill hon alltså äta 2 ggr i timmen bara därför.

Jajja, jag klagar inte. Jag SKRYTER! =)  Så länge det går.
Helst plötsligt är dagen/natten där när hon har kolik och skriker hela nätterna, måste bäras omkring på å allt sånt där jobbig.
Men nu, just nu är allt UNDERBART

Jag har även kommit i ett utav min favorit jeans, nästan. Så nu kanske jag slipper ha mamma bysserna. Äckligt med så tighta jeans. Bläch! Aldrig mer!

Idag har jag faktist ansträngt mig, liiite. Vi ska ner på stan en sväng och jag har faktist rufsat i håret och tagit på mig mascara. Inte illa faktist, inte för nån som tvingar undan all feber med panodil.


Hej å hå, luden tå!

*Inte aktiv just nu...

2008-08-17 @ 21:48:45

här inne.. Jag vet att jag inte uppdaterat. Grejjen är bara att jag först nu kan sitta på stolen.
Efter att ha klämt ut en 3kilos ängel och sytt halva "paketet" där nere, så är jag öm som bara den. Har knappt gått från soffan sen vi kom hem.
Tur att jag har väldens bästa sambo som gör sitt yttersta för att ta hand om mig och lillan. Larne servar mig med än det ena, än det andra. Allt jag kan tänkas behöva, så jag slipper plåga mig upp ur soffan. För F*N vad ont det gör att kliva upp ur och sätta sig ner. Ujj ujj!


Vill passa på att tacka för alla gratulationer, presenter, samtal, sms och dyl. Det kommer hälsningar från alla håll, svårt att hålla reda på vem man svarat. men tusen tusen tack till allihopa!!


Lilja är hur snäll som helst. Än så länge är allt bara bra. Ammningen har kommit igång ordentligt och mjölken sprutar som om jag hade ett helt dagis att göda.
Larne tycker jag ska ställa upp som mjölk maskin på jobbet, bra att ha när dom ska göra white russian =) Bläch!
Tänk på det ni som är ett fan av den äckliga drycken.

Nu sover lillan, så jag och bis ska se en film och äta lite snarra.
Blir en lång dag imorgon. Jag ska dra mitt såriga behind på försäkringskassan och bråka.
Puss kram


Här kommer lite bilder på den vackraste!

 En timme gammal..

 Nakenfis...

 Lilja sover såå gott i vagnen..

 Skönt med ett kvällsbad..

*En ängel kom till jorden =)

2008-08-15 @ 17:31:50

Jajjomän, ÄNTLIGEN!
Tisdag 12/8 behagade lilla tösen att komma ut. Inte en dag för tidigt!
Världens finaste..

3230g
47 cm lång. 

Efter en snabb förlossning och 2 dygn på bb är vi äntligen hemma. Sover när vi får och pussar på små tår..

*Fortfarande bebislös...

2008-08-10 @ 00:00:44

Jag börjar inse att det är dags att uppdatera hejjn lite. Som sagt, ingen bebis än. jag tror att hon fick prestationsångest av allt snack om att födas 080808, så hon kröp bara längre in. Scenskräck har vi väl alla varit med om. Det ser verkligen ut som att hon krypit längre in, magen är inte lika låg som tidigare.

Jaha, det har molat på och småsmärtat i mag/rygg/ben området ikväll. BRA! Just nu sitter jag inne med världens sammandragning, gör inte speciellt ont, än, men det känns som jag har magen under hakan. Ujj Ujj,
Men det är bra. Jag har planerat att hon ska födas imorgon natt, har en massa grejjer att stå i imorgon, så då har jag inte tid. Men på natten mot måndag blir ju hur bra som helst!
Jag vil bara att hon ska komm aut nån gång. Inte bara för att jag är less, inte för att det gör ont.
 ♥Bara för att jag älskar en liten ängel så mycket som jag inte ens fått känna mot min kind. ♥
Det är som kärlek på håll, fast hon är ju såååå nära.
Grymt elakt att ha det så här tycker ja.


Jag höll på att röka idag! Det är sjukt vad reflexer sitter i länge. Jag skulle hålla i syrrans cigg medan hon.. hmm , ja vad hon då skulle göra... Helt på automatik så höll jag på ta mig ett bloss, det var allvarligt psykist svårt att inte röka med en cigg mellan fingrarna. Jag kastade skiten på gräset istället!
GOOD 4 ME!!
Fan, jag är duktig ja =)

Om man önskar riktigt mycket, kanske, kanske.. hon bestämme sig för att komma inatt...

*Ingen bebis idag..

2008-08-05 @ 00:13:18

Ja säkert en massa bebisar, men inte min =/
Vill ju ha lillgrodan här hos mig nu juh.
Men icket!
Har böjat städa gästrummet idag. OK, inte städa, men om organisera då.. Försöka få ordning på allt bråte som inte blivit upppackat sen vi flyttat hit, och som ska packas tills vi flyttar.. Bråkade med att rulla ihop madrassen att jag bröt tumnageln så det bara sprutade blod.. Inga vackra ord som kom ur munnen på mig precis..
Packade ihop säng h-vetet och gav upp för dagen.
Legat soffan och sett på tv. Väntat och väntat på att smärtan och eländet ska sätta igång.

Varför kan det inte drabba mig för?!?!

Det sticker till och hugger nån gång då o då.. men shit va löjligt.  Vad riktigt ska man behöva göra? En jäkla massa knep finns men jag tvivlar ju på att det funkar. Jo, det kan funka, men bara om det ändå var dags. Att man skyndar på processen med nån timme..

För att sammanfatta det hela..

Börja kvällen med att äta stark mat, skölj ned med 2 liter ricinolja. Ut och promenera i rask takt medan du masserar brösten för att stimulera hormonerna. Väl hemma igen så behöver du säkerligen gå på toa och tömma magen. kan vara bra, så du slipper tapetsera om väggarna på förlossnings salen.Släng dina svettiga kläder i tvättmaskinen. När du är ren och fräsch igen, står maskinen på centrifugera .Då är det dags att slita tag i din karl, hoppa upp på tvättmaskinen och avsluta de 9 månaderna på samma sätt de startade.
VIPS!
Så har du snart din bebis.
Enkelt va?!

*IMORRN!!

2008-08-03 @ 23:30:32

Var som sagt till lulekalaset igår. Skulle iväg o se Winnerbäck och äta lite mat.. sagt och gjort. Speedy lee är gott!
Sammandragningar mest hela kvällen/natten. Onda sådana. Hade liite problem att gå vissa stunder. Men som bis säger.. dansa bort värkarna =)
Hade en trevlig (kall) kväll med goa vänner.

35 min till bf.
Helt sjukt vad tiden ändå springer fram... man är så van att säga si å så många veckor kvar, eller si å så många dagar kvar.. men nu kan jag verkligen säga.. IMORGON! Alldeles snart, är jag beräknad.. men som sagt, när hon tittar ut, det är ju en helt annan femma.

Att jag ska gå över 4 dagar verkar hela släkten vara överens om .. att hon föds 080808.. lite kul faktist. Tänk att födas på invignigen av OS.. haha  jag kan verkligen se larne glutta på en tv under förlossningen, skulle inte alls förvåna mig..

Nu ska jag försöka sova, så jag är utvilad på "förlossningen" imorrn...  Thihi =)

Älskar dig älsklingen min!

*Bf-snart, festival och moster...

2008-08-02 @ 16:23:26

Beräknad förlossning om 2½ dag... Hoppas verkligen att hon bestämmer sig för att höra till dom där få procenten som verkligen kommer ut på beräknad dag. Jag vill verkligen inte vänta längre. Det är inge roligt det här.
Jag längtar desto mindre efter själva förlossnngen. tänk att jag, lilla jag, ska ligga där och plågas och våndas.. fifan!
Hur ska det gå =)

Var på trevlig grillkväll igår, grillade massa god mat, spelade kubb och drack alkoholfritt bubbel med jordgubbar i. MUMMA!

Dumt eller inte, drar på lulekalaset ikväll. Ska se Winnerbäck och äta lite mat =) Jag som trodde att jag festivalat klart. Mamma är rädd att lillan ska komma ut hörselskadad : ) 
Jag har fått order att ta med mig bb-väskan i bilen och ett ifall-vattnet-skulle-gå-skydd att lägga i bilen. Får äl göra så då. Skulle ju vara väldans typiskt om hon bestämde sig att komma ikväll,  men väldans välkommet!

Jag har blivit moster igen!!! Åh, vad underbart mycket bebisar det sprutar nu. (alla utom min = / ) grattis gumman! Längtar efter er allihopa. Kommer snart å pussar på er!