*Äntligen

2008-04-28 @ 10:20:06

Nu ska vi flytta!!! Ja inte just nu, men snart. Älskade lägenheten vi tittade på. Underbart vilken skillnad på lägenhet o lägenhet juh. Det  blir liiite dyrare än nu, men helt klart värt det =)

Jag har även bestämt mig för en barnvagn.. igen.. Jag vet jag är hoppplös. Men nu har jag beställt den. Så inge mer att ändra sig nu=)

image3

den är sååå fin!
Nä nu ska jag iväg å handla lite.
Det blev ett kort inlägg idag. Puss på er!

*100 dagar..

2008-04-27 @ 01:36:48

Nu är klockan efter 12, så det är söndag. Det innebär att det är 100 dagar kvar till beräknad förlossning!
Häftigt..
Lillan har bökat på som 17 idag. Vi säger hon fastän det inte är 100% säkert. men nästan. Det känns lättare så, än att hela tiden säga hon eller han.. Men hon har varit i gasen sen imorse.. Ibland ligger hon så långt.. ut..? Alltså nära huden att det gör ont. Känns som att man kan kan ta direkt på henne, som att inget ligger emellan. Men aj så ont det gör. Åsså slår å spakar hon samtidigt ibland. Värsta kick boxarn..

Det här med barnvagn blir jag bara inte klok på. Nu, ikväll har jag hittat en annan jag vill ha. Kan bara inte bestämma mig. Eller jo, jag kan bestämma mig. Men jag hinner ändra mig 2 dar senare =)

Imorgon ska vi titta på lägenheten.. Längtar!  Då blir vi nästan grannar Jennie, huset breve iaf =)

Larne är ute på krogen å svänger sina lurviga ikväll. Sådär spännande för mig. Det är svårt att förstå att jag själv druckit alkohol en gång i tiden, känns som en evighet sen, men dock bara några månader. Att en person kan luktra så illa, och självmant sätta sig i det tillståndet (berusad) är för mig, just nu, helt ofattbart. Men som jag längtar efter en iskall öl. Eller framför allt, bacardi raz/sprite.. mmm mumsfillibubba!
Får vänta lite med sånna drycker=) 


Jag har fått klagomål på att jag inte lägger upp några bilder, tex magbilder.
Jag vet att jag är dålig på det. Men ärligt så finns det inte många. Vi glömmer tom bort att ta några. Lite trist faktist. Jag tror det finns två kort på maggen, men då vet vi inte från vilken vecka dom är tagna =)
Helt värdelöst!

Laddar för bit för bit imorgon!

Over and out!
peace yall..

*lägenhet eller hus?

2008-04-23 @ 16:58:10

Ja guu va svårt..
Ska man vänta på det där drömhuset eller ska man ta en hyreslägenhet så länge? Kvar här kan vi bara inte bo. Ska faktist å titta på en lägenhet på söndag. Jag tror att den skulle bli jättebra, men då är den ju lite dyrare än vi är van vid. Fast billigare är svårt att hitta.  Om vi skulle ta den lägenheten blir det flytt 1 juli. Känns som en evighet tils dess juh. Å andra sidan kan det behövas för att packa å städa, jag gissar på att det inte är sådär jättespännande att flyttstäda höggravid..


Har varit hos barnmorskan idag. Bebis hjärtljud lät bra å magen var i fin form. jag ligger såå perfekt på kurvan. Mina värden däremot var inte de bästa. Varken blodtryck, blodvärde eller sockret låg bra.. Som mamma så fint uttryckte sig..  - Då är det bara dig det är fel på! Va bra..
Hmm..

Åt lunch på Thai idag. Som vanligt huuuur gott som helst. Men shit! va starkt. Ett tag där trodde jag nästan bebis skulle bestämma sig för att komma ut när det brände till i magen.

Jag tror att vi har bestämt oss för en barnvagn. ÄNTLIGEN! Eller vi har bestämt oss, bara inte riktigt vilken färg.. Den är tyvärr gode dyr, tycker jag iaf. Men jag vill verkligen ha den juh!  Ska å beställa den imorgon.

Jajja, nu ska jag slänga mig på soffan en stund å vila. Sen kanske, kanske, eventuellt att jag orkar ta hand om disken sen, eller dra dammsugarn ett varv..  phu.. den som lever få se =)

Puss å Kram

*Gissa en gång..

2008-04-19 @ 11:42:42

Solen har inte lyst så starkt tidigare i år, fåglarna inte kvitrat och fönstrena har aldrig sett så smutsiga ut.. Våren har alltså anlänt till lilla Piteå. Så då kan ni ju gissa vad jag har gjort!?!

Jo jusst det! Jenny har legat i soffan med täcket över huvvet å yrat ort febern. Som vanligt när det är fint väder. Var till vårdcentralen igår, första gången jag tittat ut sen måndag. å ser att just  d, det är vår. Gatorna är sopade, Människor går omkring med ett leende på läpparna helt utan anledning, Vinterjackorna har hängts in i garderoben..  Å jag har missat allt!!
Så då återstår inte mycket att göra än att krypa ner i soffan å sova några timmar till.
Det är med att va sjuk är inte min grej riktigt. Jag orkar bara inte. å absolut inte igen, å igen å igen.. Feberntermometern har pendlat mellan 36 å 40, upp å ner. Har knappt ätit på hela veckan.
 Jag har problem med andningen, varken bricanyl eller den där andra (bruna) =), hjälper. Trött i kroppen och trött i själen. Det enda jag gjort hela dagarna är grinat. Grinat för att jag måste kissa igen, bara för att det är så jobbigt. Grinat för att so you think you can dance inte var textat. Grinat för att jag fryser/svettas.. Ja ni förstår poängen. Under en period där var jag så less så hade det inte varit för att jag är gravid så hade jag hoppat från balkongen. Problemet är att jag hade nog inte orkat få upp dörren ens ens gång.

Men nu börjar jag se ett ljus i tunneln igen.. Har ingen feber längre.
Jag har dock världens bästa sjuksköterska när jag är sjuk! Min kära gubbe. Han springer fram å tillbak med vatten å te, alvedon å snorpapper. Han hjälper mig så jag kan duscha fastän jag knappt orkar stå på benen. Han handlar isglass och saftsoppa. Brer om mig när jag fryser och klär av mig när jag svettas. Han ordnar till och med barnvakt nr han ska jobba!  Haha, jag sov faktist hos mamma natten jag hade som mest feber.. Tack för det mamma!
Han är helt enkelt underbar.
Usch vad kladdigt det där lät.. men det är ju sant.

107 dagar kvar!!!!!
Bebis sparkar lika mycket som tidigare, så jag tror inte hon tagit skada av min sjuk/inte äta vecka. Ska till bm nästa vecka =)

Älskar dig lilla livet och din pappa.. och din katt som våldgosar med tangentbordet =)

Over and Out!

*Tråkigt än så länge..

2008-04-13 @ 12:13:56

Vaknade på morgon av att jag flög upp i sängen. Kram i vaden! guuu va less jag blir. Den här gången vaknade faktist Larne, så han kunde stoppa smärtan ganska omgående. Tur det, då kunde jag somna om sen. Det värsta är ju att det känns hela dagen. det känns som att jag har träningsvärk i vaderna. Ujj Ujj

Sitter å surfar runt vid datorn. Helst ointressant faktist! Men älsklingen sitter i rummet å spelar tv-spel.. VARFÖR är jag så dum å köper det år han då? Ja man är ju allt bra dum ibland =)
Så än så länge har dagen varit skit tråkig faktist.

Ska iväg å köra bit för bit sen. Känner att jag inte är upplagd för massa kunskap idag. Vill hellre ligga i soffan å äta glass å godis eller nått.

Har varit ledig heeela helgen!! Å så skönt. Varit på kalas/fest 2 dagar i rad.. man är ju lite lagom mör i kroppen faktist. Vi hade tänkt ge Carina en kväll på spa med lite vin å mys, bara vi tjejer, men då kom vi på att varken jag eller syrran får bubbla... eller dricka vin, Så det blev liksom inte så roligt då. Men hon var med på att vänta tills vi har slutat amma å så. Åsså tyckte hon att vi skulle ta med mamma. Det kan ju bli kul juh!

Nu hör jag att Larne har slutat spela. Får passa på att stjäla lite kel medan han sitter i soffan.

OVER AND OUT!

*hmm..

2008-04-08 @ 10:50:17

Hej hej

Jag vet att nu var det en evighet sen jag skrev sist! Har liksom inte haft tid..
Jobbar å sliter, å när jag inte jobbar så sover jag mest. Någgerst där mitt emellan så försöker jag umgås med nära och kära, men är man trött så är man.

Lilla grodan sparkar å slår mest hela dagarna. Så illa att jag ibland faktit blir irriterad. (hur det nu är möjligt) Fast det är inte konstigt, enda gången hon inte sparkar så illa är när jag står upp eller ligger platt på rygg.
Minsta lilla kryp-i-hop-i-soffan eller ens sitta på en stol, så protesterar hon över attt det blir för trångt.

Nu är det bara ca. 9 veckor kvar till jag får göra ett till ultraljud, då är jag i v. 32. Blir spännande. Jag längtar nästan mer till det, än första ultraljudet . Undrar om det verkligen är så trångt som lillan verkar tycka..


Älskling har fyllt 30! Min lilla gubbe =) 
De senaste 2 månaderna har mest gått åt till att planera hans partaj. Jag fixar inte sån stress, med att planera å fixa. Men vi är nöjd med hur det slutade iaf.
Larnes familj kom upp och hälsade på. Hur underbart som helst. Det är så synd att dom bor så långt bort, skulle vara kul att träffas mer än en gång per år. Fast nu var det 2 år sen vi träffade dom sist.. Så det har varit 3 lyckliga dagar..